S.K.N.W.K. 1 zakt weg op de ranglijst na de 3e nederlaag op een rij

Na de teleurstellende nederlaag van vorige week (1-2 tegen S.P.S. 1) vandaag wederom een thuiswedstijd, Nu is de tegenstander D.w.O. ’15 1. De eerste helft gebeurde er bijzonder weinig. Beide ploegen grossierden in foute passes en ook de inzet was bij beide ploegen ver te zoeken. Toch waren er wat mogelijkheden. Simon van Dongen mistte een goeie kans namens de thuisploeg en aan de andere kant kreeg ook D.w.O een kans om op voorsprong te komen.

Uiteindelijk werd het even later 0-1 toen een speler van de rood/witten naar binnen kwam en uithaalde. De bal werd licht getoucheerd en daardoor was S.K.N.W.K.-doelman Kenneth Boogert geheel kansloos. Met deze tussenstand gingen beide ploegen om de thee.

In de tweede helft een veel agressiever S.K.N.W.K. De gasten kwamen er niet meer uit en de gelijkmaker hing in de lucht. Kansen voor Robert Padmos en de grootste was voor Toby de Bruine toen Remon de Jonge op de keeper kopte en de rebound van dichtbij werd naast geschoten door Toby.

Dat D.w.O. daarna nog met elf man op het veld mocht blijven staan, was eigenlijk een mirakel. Tot twee keer werd Remco v/d Berge flink getorpedeerd, maar de scheids vond geel genoeg gestraft.

De counter van de gasten bleef gevaarlijk en uit 1 van die counters scoorden ze vanuit een moeilijke hoek de 0-2. Het verzet van S.K.N.W.K. was toen wel gebroken en even later werd ook de geflatteerde 0-3 nog binnen geschoten.

Weer een nederlaag, maar als de blauw/zwarten er in het vervolg van de competitie er in slagen om uit de vele kansen eens te gaan scoren, kan de wereld er ineens veel rooskleuriger uitzien. Volgende week een vrij weekend (er wordt donderdagavond geoefend in en tegen Goes) en daarna de uitwedstrijd bij eilandgenoot FC De Westhoek. En dan maar hopen dat die kansen er nu een keer wel in gaan.