Koen Kraaijenbrink en Quinten Haze uiteindelijk weer terug op topscorerslijst seniorenteams S.K.N.W.K.

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 3 november 2018, kwamen alle drie onze seniorenteams in aktie. S.K.N.W.K. 2 wist de blauw/zwarte eer deze keer hoog te houden door strijden hun thuisduel tegen Veere 2 met 1-0 te winnen. S.K.N.W.K. 1 verloor de thuiswedstrijd tegen D.w.O. ’15 1 met 0-3 en S.K.N.W.K. 3 dolf uiteindelijk het onderspit in Kamperland tegen Bevelanders 4. Het werd 3-2.

Voor S.K.N.W.K. 1 dus opnieuw een nederlaag. Al weer de 3e op een rij. En deze keer zelfs geen doelpunten, want de gasten uit Driewegen en Ovezande wonnen, zij het wat geflatteerd, met 0-3.

Koen Kraaijenbrink (9) legt hier aan voor de 1-o namens S.K.N.W.K. 2 tegen Veere 2

S.K.N.W.K. 2 won voor de eerste keer dit seizoen. Samen met het gelijke spel tegen FC De Westhoek 2 in de eerste competitiewedstrijd bezorgt hen dit inmiddels 4 punten. Gisteren was Veere 2 de tegenstander. Uit een prima counter wisten de blauw/zwarten te scoren. Het was Koen Kraaijenbrink (hij is dit seizoen nieuwe bij S.K.N.W.K.) die de trekker overhaalde. Zodoende uiteindelijk echt op de ranglijst, want zijn eerder gescoorde doelpunt namens S.K.N.W.K. 4 tegen S.K.N.W.K. 3 verdween van de topscorerslijst toen S.K.N.W.K. 4 uit de competitie werd gehaald. Overigens complimenten aan heel S.K.N.W.K. 2, want na de 1-0 voorsprong vochten ze als leeuwen en wisten zodoende de wedstrijd over de streep te trekken.

Het derde moest in Kamperland aantreden tegen Bevelanders 4. Ze dachten een gelijkspel uit het vuur te slepen, maar in de slotfase deed een overigens terechte strafschop hen uiteindelijk de das om. Sjaak Kooijman en Quinten Haze wisten te scoren namens het 3e. Voor beiden hun eerste doelpunt dit seizoen. Ook voor Haze geldt dat hij weer terug is op de ranglijst, want hij verdween ook toen zijn winnende doelpunt namens S.K.N.W.K. 3 tegen S.K.N.W.K. 4 van de ranglijst verdween, omdat de wedstrijd uit de competitie werd geschrapt.

Wilco de Valk blijft met 8 treffers de topscorer bij de senioren. Hij maakte zijn doelpunten namens S.K.N.W.K. 3. Simon van Donge (S.K.N.W.K. 1) en Tim v/d Cingel (S.K.N.W.K. JO19-1, maar hij wist namens S.K.N.W.K. 3 dus al 4x te scoren) zijn de nummers 2 en 3.

De topscorerlijst ziet er nu als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2018-2019