Uiteindelijk zijn er maar liefst 72 aanmeldingen voor de vrijwilligersavond op zaterdag 17 november a.s.

Het bestuur van S.K.N.W.K. is bijzonder dankbaar voor en trots op alle vrijwilligers die zich met veel enthousiasme voor onze vereniging inzetten. Voor al die mensen die – op wat voor manier dan ook – hun bijdrage aan de club leveren, organiseren wij op zaterdag 17 november 2018 een gezellige vrijwilligersavond in onze kantine.

 

Uitnodiging

Alle vrijwilligers hebben persoonlijk een uitnodiging ontvangen per email. Een ieder kon zich tot gisteren aanmelden. Uiteindelijk zijn er maar liefst 72 aanmeldingen !!

 

Programma

Vanaf 18:00 uur bent u welkom in de kantine van S.K.N.W.K. alwaar vanaf 18:30 uur een buffet klaarstaat, verzorgd door de WOK van Zeeland. Iedereen ontvangt tevens vijf consumptiebonnen. Verdere consumpties zijn te koop tegen gereduceerd tarief.

Verder staat deze avond een  ‘pub-quiz’ op het programma! Dit alles omlijst met lekkere muziek en veel gezelligheid moet volgens ons leiden tot een fantastische avond.

We zien u graag op zaterdag 17 november a.s. waarbij wij het glas kunnen heffen op de mooie club die S.K.N.W.K. is en, het dankzij uw inzet, ook in de toekomst kan blijven.

 

Namens de organisatie,

Kevin Schiettekatte
Leon van der Wel
Steven Neele