Voorbereidingen voorjaarsreeks in volle gang

Bron: www.knvb.nl

De eerste helft van het seizoen 2018/’19 zit er alweer bijna op. Dit betekent dat de tijd is aangebroken om de wijzigingen voor de voorjaarsreeks door te geven.

Net als afgelopen jaren worden de teams vanaf begin december weer opnieuw ingedeeld voor de voorjaarsreeks. Bij het indelen van de voorjaarsreeks gaan wij er in eerste instantie vanuit dat de teams die uitkomen in de najaarsreeks ook weer meedoen aan de voorjaarsreeks. Teams die zich gedurende de najaarsreeks hebben teruggetrokken, worden vanzelfsprekend niet meer ingedeeld.

Wanneer teams nog wedstrijden uit de najaarsreeks willen spelen die niet meer door de KNVB ingepland kunnen worden, is het uiteraard toegestaan om onderling een datum af te spreken om de wedstrijd alsnog te spelen. Dit is mogelijk tot uiterlijk 25 januari. Als de thuisspelende vereniging dit via de wedstrijdsecretaris aan de KNVB doorgeeft, wordt de wedstrijd alsnog ingepland. De uitslagen worden niet meer meegenomen voor het herindelen van de teams, maar wel voor de eindstand van de najaarscompetitie.