Vandaag weer een derby op het programma bij het prima presterende FC De Westhoek 1. Zou het vandaag dan wel eens een keer lukken om de kansen te benutten?? Met een gehavende ploeg begon S.K.N.W.K. 1 aan de wedstrijd, maar daar was de eerste helft niks van te zien. FC De Westhoek mocht de bal en S.K.N.W.K. loerde op een uitbraak. De thuisclub wist zich geen  raad met de spelwijze van de blauw/zwarten en kwam niet of nauwelijks aan een geslaagde aanval toe.

Daarentegen gelukte het de Nieuwerkerkers wel om zoals elke wedstrijd weer een aantal enorme mogelijkheden te creëren, maar helaas verzuimde ze het WEER om de bal in het netje te schieten. Robert Padmos wilde de bal terugleggen waarbij hij misschien zelf moest schieten, een sterke actie van Remco v/d Berge die de bal terug legde op Robert Padmos, maar zijn inzet werd gekeerd door de doelman. Stefan Vermeer nog met een schietkans en nog een aantal momenten waarbij een overtal situatie niet goed werd uitgespeeld.

Tussendoor gebeurde het weer aan de andere kant. Een voorzet van rechts werd bij de eerste paal binnen gewerkt en totaal onverdiend kwam de thuisclub op 1-0. Misschien wel de beste helft van S.K.N.W.K. dit seizoen. maar je gaat toch weer met een achterstand de kleedkamer in………..

De tweede helft gebeurde er aanvankelijk weinig tot Remco v/d Berge met een schitterende pass Jarno van Nieuwenhuize vond en die lukte het dan eindelijk wel om zijn prima loopactie met een doelpunt te bekronen, 1-1. En dat was gezien het spelbeeld en het aantal kansen zeer verdiend. Even later stuurde Robbert Uij met een prima bal Remco v/d Berge weg die was sneller dan zijn tegenstander, maar de grensrechter gooide met een zeer onterecht vlagsignaal roet in het eten.

Even later een geweldige redding van Kenneth Boogerd op de doellijn na een kopbal van dichtbij zodat het spannend bleef. Totdat een fout van de scheidsrechter de wedstrijd besliste in het voordeel van De Westhoek. De goed spelende Karl Hanse verzond achterin een pass en werd daarna van achter neergeschopt. De scheids zag het niet zoals hij zelf zei en uit de volgende situatie lag de 2-1 in het net. Wat een domper weer voor het geplaagde sknwk. Een prima pot spelen waarbij iedereen een prima wedstrijd op de mat legde en dan weer door een dwaling van de arbiter de teil in gaan.

De protesterende Remon de Jonge en Robert Padmos liepen daarbij gele kaarten op. S.K.N.W.K. was geknakt en dat het net voor tijd nog 3-1 werd was voor de statistieken. Weer een nederlaag, maar als de kansen een keer benut gaan worden dan moeten de punten weer binnen gaan komen.

Volgende week weer een derby, dan thuis tegen Brouwershaven.

3 reacties op "S.K.N.W.K. 1 verzuimt opnieuw zichzelf te belonen en krijgt deksel in 2e helft op de neus"

1. Grensrechter Westhoek | 18-11-2018 at 11:24 |

Wij zijn slechte verliezers zeg!!
    Dat zou jullie verslag moeten zijn. Kort, makkelijk en jullie kunnen het elke week gebruiken.

2. Als je dan zo ‘stoer’ bent om te reageren, zet dan gewoon je eigen naam !!

En als het verslag goed leest, staat dat er helemaal niet. Het zijn slechts de feiten die worden opgenoemd.

3. Dick jol | 17-11-2018 at 19:48 |

Hee wat gek een keer verloren door scheidsrechter en grensrechter nog nooit eerder gelezen ……