Overheerlijk eten, gezelligheid én super geslaagde Pub Quiz tijdens Vrijwilligersavond S.K.N.W.K.

Het was al weer even (eigenlijk veel te lang) geleden dat dé mensen waar onze vereniging op draait in het zonnetje waren gezet. Vandaar dat Leon v/d Wel, Kevin Schiettekatte en Steven Neele het geweldige initiatief hebben genomen een Vrijwilligersavond te organiseren. Deze werd gisteren, zaterdag 17 november, in onze kantine gehouden. En met zo’n 65 aanwezigen kunnen we zeggen dat er ook voldoende animo was.

En het werd een zeer geslaagde avond. Rond het klokje van 18:00 uur druppelden de eersten binnen. En zo’n half uurtje later waren alle vrijwilligers die zich hadden aangemeld (inclusief hun eventuele partner) dan ook binnen. Ook het eten was gehaald. Er was een overheerlijk buffet van De Wok van Zeeland. En er was ook zeker voldoende, want rond middernacht waren er nog mensen die een vorkje prikten. Dit alles natuurlijk onder het genot van een drankje.

Nadat iets na 20:00 uur iedereen zijn of haar buikje had rond gegeten, was het aan voorzitter Arnold Schiettekatte om eventjes kort iedereen welkom te heten. Hierna was het tijd voor het avondvullende programma, namelijk een geweldige Pub Quiz.

Er werden groepjes gemaakt van zo’n 5 à 6 personen. Uiteraard moesten de teams zelf een naam verzinnen. Dit gaf al genoeg hilariteit uiteraard 🙂 Hierna werden er drie ronden afgewerkt van 25 vragen. Elke vraag werd voorafgegaan door een foto. Daarna was er 15 seconden tijd om het antwoord te geven. Hetzij meerkeuze of een openvraag. Tijdens deze 15 secondes was er een aanstekelijk muziekje te horen.

Na elke ronde was er even een korte pauze. Voor de organisatie de mogelijkheid de scores te berekenen. Voor elke nieuwe ronde werden de antwoorden nog doorgenomen en was er uiteraard ook een tussenstand. Erg leuk was om te zien hoe fanatiek een ieder deelnam aan de quiz. Iets na 22:30 uur kon de eindstand worden opgemaakt en bleek ‘Team Zonder Naam’ met een behoorlijke voorsprong op FC Zwarte Pieten de terechte winnaar. Voor de teamleden was er een prachtige medaille.

Na de quiz was er nog gewoon een gezellig samenzijn en ‘de plakkers’ (had trouwens ook een leuke teamnaam geweest 😉  ) hebben het nog 01:00 uur zien worden in de kantine………

Vanaf deze plaats een dankwoord aan de organisatie en de mensen die gisteren hebben geholpen tijdens de vrijwilligersavond. Een toch wel een speciaal woord van dank aan de gebroeders Neele (Steven & Martijn) die de zeer geslaagde Pub Quiz hadden gemaakt (en hier zeer veel uurtjes hebben ingestoken). Het was meer dan de moeite waard !!

Vanaf deze plaats zou ik tegen alle vrijwilligers willen zeggen: TOT VOLGEND JAAR !!

1 reactie op "Overheerlijk eten, gezelligheid én super geslaagde Pub Quiz tijdens Vrijwilligersavond S.K.N.W.K."

  1. Het was een super gezellige avond en een mooie blijk van waardering voor alle vrijwilligers! Dank aan iedereen die heeft meegeholpen om deze avond mogelijk te maken!!!

Reacties gesloten.