Wilco de Valk (S.K.N.W.K. 3) op 11 treffers, Martijn Neele (S.K.N.W.K. 3) maakt eerste van het seizoen

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 17 november 2018, kwamen twee van onze drie seniorenteams in aktie. S.K.N.W.K. 2 had een weekendje vrij. Het 1e speelde de derby in Burgh-Haamstede tegen FC De Westhoek 1, S.K.N.W.K. 3 kreeg op ‘Het Springer’ koploper Colijnsplaatse Boys 3 op bezoek.

S.K.N.W.K. 1 heeft het op dit moment gewoon net even niet. Voor de vierde keer op rij werd verloren en zodoende zijn de blauw/zwarten inmiddels terug te vinden in het rechterrijtje. FC De Westhoek was met 3-1 te sterk voor S.K.N.W.K. 1. Jarno van Nieuwenhuize was met zijn 3e doelpunt van het seizoen verantwoordelijk voor de spreekwoordelijke eretreffer namens de blauw/zwarten.

Het 3e kreeg dus zoals gezegd de koploper op bezoek. Wilco de Valk zette het 3e op een 1-0 voorsprong. Maurice Pollemans leek de ruststand op 2-0 te kunnen zetten, maar de doelman van ‘Colijn’ stak daar letter en figuurlijk ‘een stokje’ voor. Dit zorgde er trouwens wel voor dat hij na rust niet meer terug kwam op het veld (sterkte).

Toch werd het 2-0 toen Martijn Neele bij de 2e paal een corner van Martin Kiesenberg in één keer op de schoen nam en net naast het paaltje zag binnengaan. Helaas was dit niet voldoende voor de 3 punten, want ‘The Boys’ kwamen terug tot 2-2. Echter had S.K.N.W.K. 3 nog dé kans op de overwinning toen Mika Vorstenbosch bij zijn debuut bij S.K.N.W.K. de bal op een presenteerblaadje kreeg van Wilco de Valk. Echter op zo’n 2 meter voor het lege doel schoot hij de bal over in plaats van in het doel………

Wilco de Valk blijft de topscorer bij de senioren inmiddels dus al met 11 doelpunten. Simon van Dongen (S.K.N.W.K. 1) en Tim v/d Cingel (S.K.N.W.K. JO19-1, maar hij wist namens S.K.N.W.K. 3 dus al 4x te scoren) zijn de nummers 2 en 3 met respectievelijk 5 en 4 doelpunten. Door zijn doelpunt van gisteren staat Jarno van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K. 1) nu samen met Koen Kraaijenbrink (S.K.N.W.K. 2) met 3 doelpunten op een gedeelde 4e plaats op de ranglijst.

De topscorerlijst ziet er nu als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2018-2019