Koremans per direct gestopt bij koploper Duiveland

Chris Koremans is per direct gestopt bij Duiveland. Zijn broer Remco was na afgelopen seizoen al vertrokken. 

,,Hij moest elke week vanuit Zwijndrecht komen en kon dat niet meer opbrengen omdat hij tussen het eerste en tweede elftal valt”, verklaart Duiveland-coach Rohan de Geus, die zaterdag 1 december met zijn team tegen Vosmeer, de rode lantaarndrager van de vierde klasse B, speelt. Voor dit duel ontbreken Barry Steenpoorte (blessure) en Tristan Korpershoek (familieweekend). FC De Westhoek, nummer drie van 4B, ontmoet op sportpark Van Zuijen VVC’68 en doet dat zonder de geschorsten Wilco Jochem en Swen Monster. Joean Hosiyar is een vraagteken vanwege een schouderblessure. SKNWK gaat naar Waarde zonder Mark Bleiji, Remco Veenboer en Rene Verschoor. WIK’57 is op Jasper van Sinderen ‘compleet’ voor het treffen tegen SPS en Brouwershaven is helemaal op orde tegen DWO’15.

Derdeklasser ZSC’62 ontbeert tegen Klundert-uit een half elftal: Robin Dekker, Jean-Paul van der Weele, Barry van der Stel, Yoeri de Voogd, Bilal Alashkar en Jasper Kraaijenbrink zijn er niet.

MZC’11 speelt een week voor derby tegen Bruse Boys thuis tegen Krabbendijke. Rick Ganzeman is geblesseerd en Tom Quant is ziek. Bij Bruse Boys, dat tegen koploper Terneuzense Boys voetbalt, zijn Domenique van den Berge, Marc Bij de Vaate en Perry Potappel geblesseerd en is Rick Jonker geschorst.