Dion de Jonge (S.K.N.W.K. 1) en Ruben Verton (S.K.N.W.K. 3) scoren 1e doelpunt, Koen Kraaijenbrink scoort opnieuw voor het 2e

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 1 december 2018, kwamen alle drie onze seniorenteams in aktie. S.K.N.W.K. 1 en 2 hadden beiden een uitwedstrijd, voor het 3e stond op ‘Het Springer’ de derby tegen Bruse Boys 4 gepland. Voor het 1e na de overwinning van vorige week van 2-0 op Brouwershaven 1 (daarvoor hadden ze een serie van 4 nederlagen op een rij) helaas geen goed vervolg. De altijd lastige uitwedstrijd in en tegen Waarde werd met 2-1 verloren. Het 2e deed ook deze week weer prima zaken. Nu wonnen ze de uitwedstrijd tegen Oostkapelle 3 met 2-1. De derby S.K.N.W.K. 3 – Bruse Boys 4 eindigde in 1-1.

S.K.N.W.K. 1 kon het positieve gevoel van vorige week helaas geen goed vervolg geven. Na een 0-0 ruststand, wist Waarde in de 2e helft uit te lopen naar een 2-0 voorsprong. In de slotfase van het duel was het Dion de Jonge die vanaf de strafschopstip de blauw/zwarte eer kon redden. Hij maakte de 2-1 en scoorde zijn 1e doelpunt van het seizoen.

Koen Kraaijenbrink is bezig aan een prima reeks. Gisteren scoorde hij in de 4e wedstrijd achter elkaar minimaal 1 doelpunt namens S.K.N.W.K. 2

Nadat Koen Kraaijenbrink vorige week al 3x wist te scoren namens S.K.N.W.K. 2 deed hij dit gisteren 2x. Eerst was hij allert op een rebound van de doelman van Oostkapelle 3 na een schot van Dirk-Jan Hoek, 0-1. In de tweede helft was hij scherp toen een vrije trap van Martijn Neele niet klem kon worden gepakt door de doelman (deze bleek later hierbij zijn pink behoorlijk te hebben geblesseerd (beterschap !!)) en Koen er als de kippen bij was om de bal het laatste tikje te geven en de blauw/zwarten op een 1-2 voorsprong wist te zetten. Door deze twee treffers heeft Koen zijn seizoenstotaal inmiddels op 8 gebracht. Zijn 2e plaats op de topscorerslijst bij de seniorenteams van de blauw/zwarten wordt hiermee verstevigd.

Tot slot S.K.N.W.K. 3. Zij wisten Bruse Boys 4 op een gelijkspel te houden. In de 2e helft kopte Ruben Verton met een mooie boog de bal over de doelman van Bruse Boys 4, 1-0. Heel lang leek het er zelfs op de S.K.N.W.K. 3 weer eens de volle buit kon gaan pakken, maar in de laatste minuut wist tegenstander Bru 4 uit een corner nog de gelijkmaker te scoren, 1-1.

Wilco de Valk blijft de topscorer bij de senioren met inmiddels al 11 doelpunten. Koen Kraaijenbrink (S.K.N.W.K. 2) heeft door zijn 2 treffers van gisteren inmiddels 8 doelpunten gescoord. Simon van Dongen (S.K.N.W.K. 1) blijft met vijf treffers op een 3e plaats. Tim v/d Cingel (S.K.N.W.K. JO19-1, maar hij wist namens S.K.N.W.K. 3 dus al 4x te scoren) en Jarno van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K.) staan samen op een gedeelde 4e plaats op de ranglijst met 4 doelpunten dit seizoen.