Mats Willemse haakt af voor derby, broer Olaf vraagteken

Mats Willemse, trefzeker in de eerste en laatste twee derby’s met MZC’11, ontbreekt in streekduel nummer drie tussen de twee tweedeklassers.

De middenvelder heeft een scheurtje in zijn kuit en ontbreekt derhalve tijdens de wedstrijd van zaterdag 8 december. Zijn oudere broer Olaf ondergaat zaterdag een laatste test of hij tegen de Zierikzeese ploeg kan meedoen, Perry Potappel en Domenique van den Berge zijn nog geblesseerd. Bij MZC’11 is Mike Kafoe aanwezig en voor Rody Vermue (prive-omstandigheden) is het de vraag of hij er in Bruinisse bij kan zijn.
Bij afwezigheid van de twee ZSC’62-doelmannen Raymon Bodbijl en Robin Dekker staat Leon Weeda maar weer eens een keer in de goal voor de thuiswedstrijd tegen DHV, dat drie punten minder heeft en de laatste vijf duels in de derde klasse B heeft verloren.

Duiveland, koploper in de vierde klasse B, is zo goed als compleet tegen SKNWK. Slechts Barry Steenpoorte (blessure) en Luuk van Duijn (ziek) ontbreken vooralsnog. De Nieuwerkerkers staan er vooraf minder goed voor: Rene Verschoor, Mark Bleiji, Remco Veenboer en Simon van Dongen zijn er niet, Stefan Vermeer en Dion de Jonge zijn vraagtekens. Brouwershaven reist naar Rillandia af zonder de geblesseerden Patrick Barrevoets, Luuk Mabelis en Francois Marteijn. Vrederust, de nummer twee achter Duiveland, ontvangt WIK’57 dat zonder Jasper van Sinderen (blessure) en Mark van Langeraad (afwezig) speelt.