Colin Duinhouwer (S.K.N.W.K. 2) redt dit weekend de spreekwoordelijke eer bij seniorenteams

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 8 december 2018, kwamen alle drie onze seniorenteams in aktie. S.K.N.W.K. 1 en 2 hadden beiden een thuiswedstrijd, voor het 3e stond de uitwedstrijd tegen FC De Westhoek 3 op het programma. Het werd een zogenaamde ‘zwarte zaterdag’ voor S.K.N.W.K. 1, 2 en 3…….

S.K.N.W.K. 1 ging met een 0-1 achterstand om de thee tegen de ongenaakbare koploper Duiveland. Met nog hoop op beter in de 2e helft misschien. Helaas gaven ze in een tijdsbestek van 15 minuten weg toen Duiveland 4x wist te scoren. Uiteindelijk was de eindstand 0-6 🙁

Bij het 2e viel het de laatste weken net de goede kant op. Vanmiddag eens niet. Tegenstander Walcheren 3 maakte er drie. S.K.N.W.K. 2 slechts 1 en dus is de 1-3 eindstand verklaard. Colin Duinhouwer redde de eer en maakte zijn 3e treffer van het seizoen.

Colin Duinhouwer (rechts) heeft zojuist gescoord namens S.K.N.W.K. 2 in de thuiswedstrijd tegen Walcheren 3

Tot slot ons 3e. Zij wisten niet te scoren in Burgh-Haamstede. Thuisploeg FC De Westhoek maakte er wel drie. Eindstand 3-0.

Wilco de Valk blijft de topscorer bij de senioren met inmiddels al 11 doelpunten. Koen Kraaijenbrink (S.K.N.W.K. 2) staat met 8 doelpunten op een 2e plaats. Simon van Dongen (S.K.N.W.K. 1) blijft met vijf treffers op een 3e plaats. Tim v/d Cingel (S.K.N.W.K. JO19-1, maar hij wist namens S.K.N.W.K. 3 dus al 4x te scoren) en Jarno van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K.) staan samen op een gedeelde 4e plaats op de ranglijst met 4 doelpunten dit seizoen. Colin komt door zijn treffer op 3 en staat op een 6e plaats op de ranglijst.