S.K.N.W.K. JO12-1 is KAMPIOEN !!

Gisteren, zaterdag 8 december 2018, speelde S.K.N.W.K. JO12-1 haar laatste competitiewedstrijd van de najaarscompetitie. Op een koud, guur en zeer winderig sportpark ‘Het Springer’ was Nieuwland JO12-2 de tegenstander. Op papier best nog een lastige opponent, immers stonden zij tot gisteren 3e op de ranglijst. De blauw/zwarten waren de trotse lijstaanvoerder. Overigens met evenveel punten als nummer twee ’s Heer Arendskerke JO12-1 (de enige tegenstander waar S.K.N.W.K. JO12-1 punten heeft verloren. Ze verloren het onderlinge duel namelijk met 3-4).

Maar de mannen van trainers Martin Kiesenberg en Gert-Jan Tierie hadden gisteren een missie. In de eerste helft werd er heel goed gecombineerd. Dit resulteerde in een ruststand van maar liefst 11-0 !! In de 2e helft werd wat gas terug genomen. Uiteindelijk was de eindstand 18-2 in het voordeel van S.K.N.W.K. JO12-1. Omdat S.K.N.W.K. al een veel beter doelsaldo had dan ’s Heer Arendskerke JO12-1 hoefden ze niet te wachten op de eindstand van de wedstrijd van hen (ze wonnen uiteindelijk met 8-0 van Zeelandia Middelburg JO121) om het kampioenschap te vieren.

Uiteraard werd er geposeerd voor de kampioensfoto:

Daarna was er nog ‘vuurwerk ‘:

En na het douchen mochten de kampioentjes in de kantine nog aanschuiven voor frietjes met een snack:

Mannen gefeliciteerd met het kampioenschap !!