Wilco de Valk (S.K.N.W.K. 3) is clubtopscorer S.K.N.W.K. bij de senioren met ingaan van de winterstop

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 15 december 2018, kwam alleen S.K.N.W.K. 1 nog in actie. Voor S.K.N.W.K. 2 en 3 is het al een weekje winterstop. Helaas werd het uitduel van S.K.N.W.K. 1 bij Hansweertse Boys zo’n 20 minuten voor het eind gestaakt. De tussenstand was op dat moment 0-2 in het voordeel van S.K.N.W.K.

Echter omdat het duel nog niet is uitgespeeld en in de stand is verwerkt, zijn ook de doelpuntenmakers (Toby de Bruine en Robert Padmos) nog niet opgenomen in de topscorerslijst. Overigens zou dit voor de top van de ranglijst geen veranderingen hebben gebracht.

Wilco de Valk gaat de winterstop in als topscorer bij de senioren met inmiddels al 11 doelpunten. Koen Kraaijenbrink (S.K.N.W.K. 2) staat met 8 doelpunten op een 2e plaats. Simon van Dongen (S.K.N.W.K. 1) staat met vijf treffers op een 3e plaats. Tim v/d Cingel (S.K.N.W.K. JO19-1, maar hij wist namens S.K.N.W.K. 3 dus al 4x te scoren) en Jarno van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K.) staan samen op een gedeelde 4e plaats op de ranglijst met 4 doelpunten dit seizoen.

De topscorerlijst ziet er nu als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2018-2019