Wie neemt de Futsal-titel over van Spartak Moskou ??

Vandaag, vrijdag 28 december 2018, wordt traditiegetrouw in de winterstop bij S.K.N.W.K. het Onderling Zaalvoetbaltoernooi gespeeld. Dit is al weer de 31e editie. Tijdens de vorige editie (overigens werd deze begin januari van dit jaar gehouden) ging de titel naar Spartak Moskou. Toen was gekozen voor teamnamen uit de Russische voetbalcompetitie, Premjer-Liga (dit i.v.m. het Wereldkampioenschap Voetbal dat afgelopen zomer in dit land werd georganiseerd).

Winnaar van de laatste editie van het Onderling Futsal Toernooi, Spartak Moskou

Vandaag strijden 5 teams uit de Keuken Kampioen Divisie (de Nederlandse Eerste Divisie) om de titel. Wie wordt de opvolger van Spartak Moskou en gaat aan de haal met de titel ? Wordt het Almere City, FC Dordrecht, FC Den Bosch, RKC Waalwijk of Telstar?

SKNWKeukenKampioenDivisie – indeling + wedstrijden

SKNWKeukenKampioenDivisie – reglement

SKNWKeukenKampioenDivisie – klassement

Vanavond omstreeks 22:00 uur weten we wie er met de felbegeerde titel aan de haal is gegaan !! Het toernooi wordt overigens ook dit jaar weer gehouden in het ‘Laco Sportcentrum Schouwen-Duiveland‘ te Zierikzee en begint om 19:00 uur.

Uiteraard is publiek ook van harte welkom !! Tussendoor en na afloop van het toernooi is er aan de bar in Laco uiteraard ook nog tijd voor een drankje.

Tot vanavond !!