Vechtpartij kost voetbalclubs vier punten

Bron: www.omroepzeeland.nl

Hansweertse Boys en SKNWK hebben van de voetbalbond KNVB allebei vier punten in mindering gekregen. Dit naar aanleiding van een massale vechtpartij tijdens de competitiewedstrijd die beide teams in december tegen elkaar speelden. De grensrechter van SKNWK kreeg het aan de stok met een speler van Hansweertse Boys.

De wedstrijd werd op 15 december na 68 minuten gestaakt. De meningen over welke club schuldig was aan het incident liepen uiteen. De KNVB straft beide clubs nu dus even zwaar. De 0-2 tussenstand die op dat moment op het bord stond is de eindstand geworden. Door de punten in mindering is Hansweertse Boys nu de nieuwe hekkensluiter in de 4e klasse B. SKNWK zakt twee plaatsen.

Omroep Zeeland Sport@omroepzldsport

Hansweertse Boys en SKNWK hebben allebei vier punten in mindering gekregen vanwege een vechtpartij op het veld in december. De eindstand van de bewuste wedstrijd is vastgesteld op 0-2. Dit is de nieuwe stand in de 4e klasse B.

1 reactie op "Vechtpartij kost voetbalclubs vier punten"

  1. Is dit dan de enige straf, of is dit een voorproefje van de totale afronding. De club zal toch meer informatie krijgen dan omroepzeeland mag ik toch aannemen.

Reacties gesloten.