Vier punten in mindering voor Hansweertse Boys en SKNWK

Bron: www.pzc.nl

VLISSINGEN – De voetbalclubs Hansweertse Boys en SKNWK hebben vier punten in mindering gekregen. De tuchtcommissie van de KNVB bestrafte de twee zaterdag-vierdeklassers daarmee voor een massale vechtpartij bij een onderling duel in oktober 2018.

SKNWK leidde in de 68ste minuut met 0-2 toen de assistent-scheidsrechter van SKNWK het aan de stok kreeg met een speler van Hansweertse Boys. Hierna begonnen veel meer mensen zich ermee te bemoeien. De scheidsrechter staakte vervolgens het duel.

SKNWK staat nu tiende in de vierde klasse B, met elf punten. Hansweertse Boys is de nummer laatst met één punt. De clubs kunnen nog wel tegen de sanctie in beroep gaan.

2 reacties op "Vier punten in mindering voor Hansweertse Boys en SKNWK"

  1. De scheidsrechter hoeft niet op het matje te komen. Die heeft zijn verklaring ingeleverd. Volgens mij is het zo dat tijdens de behandeling van de strafzaak, je de verklaringen kunt opvragen van de “andere partijen” en die beoordelen. Zo niet, dan kun je die opvragen bij de behandeling van een beroepsprocedure. Ik krijg de indruk dat de KNVB niet weet wat te doen en -na lange tijd- een salomonsoordeel te vellen, hoewel het mi geen besluit met wijsheid is geweest.

  2. trucker | 30-01-2019 at 22:57 |

    wat een verschrikkelijk belachelijke uitspraak van de knvb . hier moet 1000% beroep tegen aangetekend worden. zou wel eens willen weten waar sknwk voor gestraft wordt. en dan moet de scheidsrechter ook maar eens op het matje komen en voor de dag komen met zijn rapport. dit stinkt van alle kanten!!

Reacties gesloten.