Koen Kraaijenbrink met zijn 4 doelpunten nieuwe leider topscorerslijst senioren S.K.N.W.K.

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 9 februari 2019, kwam alleen S.K.N.W.K. 2 in actie voor de competitie. De wedstrijd van S.K.N.W.K. 3 (tegen W.I.K. ’57 2) werd gisteren al uitgesteld wegens een spelers tekort bij de gasten. Vanmorgen werd tot overmaat van ramp ook de wedstrijd van S.K.N.W.K. 1 afgelast, omdat tegenstander Vosmeer 1 te weinig spelers had !!

Voor S.K.N.W.K. 2 de zeer belangrijke wedstrijd tegen hekkensluiter FC De Westhoek 2. Na een 1-1 ruststand lieten de blauw/zwarten er in de 2e rust geen gras over groeien wie de sterkste is deze middag. Uiteindelijk stokte de teller bij een 1-6 eindstand. Grote man aan Nieuwerkerkse zijde was Koen Kraaijenbrink die maar liefst 4x doel trof en zijn seizoenstotaal opschroefde naar 12. De overige twee treffers waren van Ruben Willeboordse (zijn 1e van het seizoen) en Martin Kiesenberg die vanaf de strafschopstip zijn 4e doelpunt deze competitie scoorde.

Door zijn 4 doelpunten is Koen de nieuwe koploper op de topscorerslijst bij de senioren !! Hij maakte er dus al 12. Wilco de Valk is met 11 doelpunten namens S.K.N.W.K. 3 de nummer 2. Jarno van Nieuwenhuize scoorde er 7 tot nu toe en staat op de 3e plaats. Simon van Dongen (S.K.N.W.K. 1) staat met vijf treffers op een 4e plaats. Robert Padmos (S.K.N.W.K. 1) en  Tim v/d Cingel (S.K.N.W.K. JO19-1, maar hij wist namens S.K.N.W.K. 3 dus al 4x te scoren) bezetten de 5e plaats op de ranglijst met 4 doelpunten dit seizoen. Daar is Martin Kiesenberg nu bij gekomen met zijn doelpunt vanmiddag.

De topscorerlijst ziet er nu als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2018-2019