ZSC’62 flink gehavend voor pittig uitduel

ZSC’62 is behoorlijk gehavend voor de wedstrijd tegen de nummer twee van de derde klasse B, Wieldrecht.

Op de eerste plaats kan ZSC’62-trainer John Tahapary geen beroep doen op de langdurig geblesseerden Bilal Alashkar, Jasper Kraaijenbrink en Yoeri de Voogd. Voor het pittige duel zijn ook Justin Vaane (vakantie), Robin Provoost en Michiel Schipper (beiden geschorst) er niet bij. De Scharendijkenaren hebben nog genoeg punten nodig om de nacompetitie voor lijfsbehoud te ontlopen.

Tweedeklasser MZC’11 is compleet voor het treffen in en tegen Axel dat twee punten minder heeft. Dat geldt ook Bruse Boys ten opzichte van DBGC van oud Bruse Boys-coach Wim Nieuwland. Sander van ’t Hof, Marco Ketting (allebei geschorst), Mats Willemse (skiën), Marc Bij de Vaate (blessure) en Dennis Hoep (werk) zijn er niet bij. Achter Martijn Lindhout staat een vraagteken.

In de vierde klasse B is het voor WIK’57 aardig behelpen zonder Pim Boot, Bart van de Velde, Camiel Kleppe (allen blessures), Mark van Langeraad en Ian van der Wekken (beiden weekend weg) tegen Hansweertse Boys. Duiveland gaat naar FC De Westhoek zonder Matthias Wesdorp, Hidde van Duin (beiden blessure) en Albert Verhoek (werk). Rode lantaarndrager Brouwershaven speelt tegen SPS zonder Arnold Hanse geschorst en Francois Marteijn (blessure). SKNWK treedt Stavenisse tegemoet zonder Remco Veenboer, Mark Bleiji (allebei geblesseerd) en mogelijk Kevin Schiettekatte.