Jarno van Nieuwenhuize, Dion de Jonge en Koen Kraaijenbrink scoren allen 2x

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 16 februari 2019, kwamen S.K.N.W.K. 1 en 2 in actie voor de competitie. De wedstrijd van S.K.N.W.K. 3 (tegen Z.S.C. ’62 3) werd uitgesteld wegens een spelers tekort bij de gasten. Voor S.K.N.W.K. 1 en 2 stond beiden een thuiswedstrijd op de planning.

S.K.N.W.K. 1 speelde een zeer zwak duel. Na een 0-3 achterstand met de rust werd de stand nog teruggebracht tot 3-3, maar dat is gewoon een triest resultaat tegen SC Stavenisse. Jarno van Nieuwenhuize scoorde 2x en René Verschoor maakte de 3-3. Voor Jarno zijn 8e en 9e treffer van het seizoen. René was deze competitie voor het eerst trefzeker.

Na de winstpartij vorige week ook nu de volle buit voor het 2e. De Meeuwen 3 werd met 5-1 van de mat geveegd. Koen Kraaijenbrink verstevigde zijn koppositie op de topscorerslijst met 2 treffers. Ook Dion de Jonge maakte er 2 deze middag. Martin Kiesenberg verzorgde met zijn 5e van het seizoen het slotakkoord.

Door zijn 2 doelpunten blijft Koen uiteraard de koploper op de topscorerslijst bij de senioren !! Hij maakte er dus al 14. Wilco de Valk is met 11 doelpunten namens S.K.N.W.K. 3 de nummer 2. Jarno van Nieuwenhuize scoorde vanmiddag ook 2x en komt op 9 treffers en staat hiermee op de 3e plaats. Simon van Dongen (S.K.N.W.K. 1) staat met vijf treffers op een 4e plaats. Nu samen met Martin Kiesenberg die dus ook 5x scoorde.

De topscorerlijst ziet er nu als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2018-2019