Na de onverwachtse afgelasting vorige week tegen Vosmeer 1 (i.v.m. een spelerstekort bij de gaten) vandaag tegen SC Stavenisse de ploeg van oud-Bruenaar Jaap Knop. De vraag was of S.K.N.W.K. de goeie lijn van de laatste weken door kon zetten??

De eerste helft kunnen we kort over zijn. Een totaal ongeïnspireerd S.K.N.W.K.wat er totaal niet aan te pas kwam en blij mocht zijn dat de gasten met slechts 0-3 gingen rusten. De eerste kans was weliswaar voor S.K.N.W.K., na een prima actie van Robert Padmos schoot Dominique Prins op de paal. Maar daarna liep Stavenisse simpel uit naar 0-3. Dat het ‘maar’ 0-3 was kwam omdat ze zelfs nog een strafschop mistte (voortreffelijk gestopt door S.K.N.W.K-doelman Kenneth Boogerd). Rust 0-3 en dat was zeker niet geflatteerd.

In de tweede helft een heel ander beeld. S.K.N.W.K. met de ingevallen Remco v/d Berge voerde de druk op en al snel scoorde Jarno van Nieuwenhuize de 1-3 op fraaie wijze. Even later had Robert Padmos de kans om de score nog verder te verkleinen, maar hij scoorde niet.

Toch viel de 2-3 na een combinatie tussen Robert Padmos en Remco v/d Berge wist Jarno van Nieuwenhuize zijn tweede te maken. Stavenisse had weinig meer in te brengen en het was echt wachten op de gelijkmaker.

Eerst redde de lat Stavenisse op een kopbal van Stefan Vermeer, maar vijf minuten voor tijd was het wel raak. Een hoekschop van Simon van Dongen werd weggekopt, maar Rene Verschoor (inmiddels gehuld met een heuse hoofdband na een kopduel) nam de bal in 1 keer op de pantoffel en het leder verdween prachtig in de bovenhoek 3-3.

De tijd was daarna te kort om nog de 4-3 te fabriceren, maar na een 0-3 ruststand toch nog een gelijkspel uit het vuur slepen is toch een prestatie te noemen.

Volgende week naar D.w.O. ’15. En daar is nog wat tegen goed te maken na de nederlaag eerder in het thuisduel.

1 reactie op "S.K.N.W.K. 1 kan in 2e helft zeer belabberde 1e helft maar gedeeltelijk goedmaken tegen SC Stavenisse, 3-3"

1. Zo dacht doelman Bogert die een penalty hielt, en nu laat ik er geen een meer door zal hij wel gedacht hebben,en zo geschiede in de tweede helft.De eerste helft was slecht van SKNWK ZO slecht dat ze met 0-3 gingen rusten.Na de rust een ander SKNWK.Ze bleven maar aanvallen en drukken.Doelpunten konden niet uitblijven.Jarno maakte er twee dus 203.En even voor tijd maakte Renee Verschoor de gelijkmaker met een fraai doelpunt dus 3-3.