Bruse Boys krijgt zware dobber in Numansdorp

Bruse Boys kan zijn borst nat maken voor de uitwedstrijd van zaterdag 23 februari in Numansdorp.

Het plaatselijke NSVV staat tweede in de tweede klasse E en de ploeg van trainer Marco Groeneveld mist liefst acht spelers: Rudo van en Berge, Sander van ’t Hof (geschorst), Dennis Hoep, Perry Potappel (werk), Marc Bij de Vaate, Martijn Lindhout (blessures), Mats Willemse en Tim von Unen (wintersport).

Met de afwezigen van Duiveland zouden absente spelers van Bruse Boys een mooie ‘reserveselectie’ kunnen vormen. De Oosterlandse koploper, dat vorige week voor het eerst verloor (van FC De Westhoek), speelt thuis tegen WIK’57 zonder Robbert de Bruine, Marcel Zwager (weekend weg), Wouter de Jonge (skiën), Melvin Dooge, Matthias Wesdorp, Hidde van Duijn en Albert Verhoek (allen geblesseerd). De Kerkwerfse ploeg heeft deze week niet Camiel Kleppe (weer rustig aan het trainen), Pim Boot, Jasper van Sinderen (rest van het seizoen uitgeschakeld) en Frank den Boer tot haar beschikking. Bij Brouwershaven is alleen Francois Marteijn geblesseerd voor de wedstrijd tegen Waarde. FC De Westhoek, de nummer drie van de vierde klasse B, is compleet voor het duel met runner-up Vrederust. René Verschoor kan niet meedoen in de wedstrijd van ‘zijn’ SKNWK tegen DWO’15.

Terug naar de tweede klasse E waar MZC’11, poulegenoot van Bruse Boys, thuis tegen Tholense Boys speelt. Zonder Melchior Coolbergen (weekend weg) en Jesse Kalwij (geschorst) treft de Zierikzeese ploeg de nummer één na laatst Tholense Boys. MZC’11 staat elfde maar dat kan in de knotsgekke tweede klasse van dit seizoen elke week weer anders zijn.

Derdeklasser ZSC’62 zit wat beter in de spelers dan vorige week. Voor de ontmoeting tegen Noad’67 zijn slechts Barry van der Stel, Jean-Paul van der Weele en Chris Verhoek afwezig. In het rechterrijtje van de ranglijst ontlopen beide teams elkaar bijzonder weinig.