Gastenboek

Schrijf een reactie in ons Gastenboek. Houd het netjes !!

De volgende gegevens slaan wij op wanneer u reageert, zodat wij eventueel verkeerd gebruik van het gastenboek kunnen tegengaan:

 • Naam (verplicht veld)
 • Email (verplicht veld, wordt echter niet weergegeven op de website)
 • Website (indien ingevuld)
 • Reactie (verplicht veld)
 • IP-adres (automatisch opgeslagen)

76 reacties op "Gastenboek"

 1. De laatste “topper” van dit seizoen is de wedstrijd PSV-Ajax. De ruststand was 1-0 en de eindstand was 3-0. Er was deze ronde een enorme belangstelling om een voorspelling uit te brengen, namelijk 109 deelnemers. De ruststand is door 18 deelnemers juist voorspeld en slechts 2 deelnemers hadden de eindstand juist. Helaas hadden geen van beide winnaars de ruststand goed geraden, waardoor het gewonnen prijzengeld moest worden gedeeld. De uiteindelijke winnaars zijn Lindsay Kesteloo en Jan Gabrielse. Beide winnaars van harte gefeliciteerd.

 2. Na een magnifieke topper in de Arena (Ajax-Feijenoord) met een terechte eindstand van 2-3 na ook een terechte ruststand van 2-1 blijkt er 1 winnaar van de poule te zijn en dat is Jos van Spier die zowel de ruststand als de eindstand als enige van de 107 deelnemers juist heeft geraden. Valt ook nog te melden dat de ruststand juist is geraden door: Rinus Francke, Peter Neven, Cede, Perry Snoep, Christian van Vossen, Tim van der Cingel, Jeroen Kesteloo, Peter van der Cingel en uiteraard Jos van Spier. Jos gefeliciteerd met je mooie prijs en ik zal die zaterdag aan je uitreiken bij het bezoek aan de wedstrijd Bruse Boys-SKNWK. Tevens gaat dan direct de laatste poule rond voor dit seizoen van de topper PSV-Ajax. Iedereen kan meespelen en winnen.

 3. Vandaag 5 februari de topper Feijenoord- Psv. Ruststand 0-1 en eindstand 2-2. Er zijn 88 voorspellingen uitgebracht met 8 deelnemers die de ruststand goed hadden en 12 deelnemers met de juiste eindstand. Slechts 1 deelnemer heeft een 100% score en dat was Zenya Deurloo. Zenya gefeliciteerd met het winnen van deze poule. Over 2 weken wordt er weer gestart met de volgende poule en topper en dat is op 19 maart Ajax-Feijenoord.

 4. En de winnaars zijn : EP, Andrea Stouten, Martijn Neele, Charles Slootmaaker en Perry Snoep.

 5. 19 van de 81 deelnemers hadden zondagmiddag de ruststand juist gegokt bij de wedstrijd Feijenoord-Ajax namelijk 1-0. De eindstand van 1-1 is door 11 deelnemers geraden. Alleen 5 van de deelnemers hadden ook de eindstand en de ruststand juist dus die delen de inleg van de 81 deelnemers. Het gewonnen bedrag wordt zsm overgemaakt. Inmiddels is de poule weer geopend voor de wedstrijd Feijenoord-Psv op 5 februari as aanvang 14.30 uur. Meedoen kan tot 13.00 op zondag 5 feb as.

 6. Afgelopen zaterdag is er nog snel een poule opgezet voor de wedstrijd Nederland-Amerika. Er was een flinke belangstelling hiervoor met uiteindelijk 45 deelnemers. 1 deelnemer had de ruststand juist geraden Ria Slootmaaker (2-0), maar helaas voor haar niet de eindstand van 3-1. Wel waren er 7 deelnemers die wel de eindstand juist hadden. Het gewonnen bedrag is bij diverse deelnemers handmatig uitgekeerd en enkelen hebben het bedrag op de bank bijgeschreven gekregen. Winnaars allemaal gefeliciteerd.

 7. Danny van Strien | 23-11-2022 at 20:35 |

  Danny van Strien Ex Jeugd Bowling Record Hellevoetsluis Niet Officiël Officeus als Ex Jeugd Bowler

  YouTube Koos van Strien 300 Game Bowling Hellevoetsluis

  Ex Bowling Kampioen Hellevoetsluis

  Baan Record Bowling Hellevoetsluis

 8. 5 deelnemers aan de poule hebben de einstand juist geraden (Lindsay, Piet Hillebrand, Peter Neven, Ria Slootmaaker en Gaby, maar slechts 2 van deze deelnemers hebben ook de ruststand juist. De winnaars zijn Lindsay en Piet Hillebrand. Beiden gefeliciteerd met de “dubbele poule”. Het gewonnen bedrag is al uitbetaald of wordt dat binnenkort gedaan.

 9. Enerverend voetbaldagje in de Eredivisie. De poulewedstrijd tussen PSV en Feijenoord leverde een overwinning op voor PSV met een ruststand van 2-2 en een eindstand van 4-3 in het voordeel van PSV. Slechts 1 van de 59 deelnemers had de ruststand juist (Martijn Boonman) en niemand had de eindstand juist geraden, hoewel 3 Pollemansjes een 3-3 eindstand hadden met verschillende ruststanden. Daarom blijft de pot staan tot de volgende topper op 6 november 2022 te weten Ajax-PSV. Ik verzoek ieder die nu meegedaan hebben zelf vanaf half oktober hun stand door te geven. Men moet wel gewoon de inleg betalen, en nieuwe deelnemers kunnen zich inkopen.

 10. Het probleem is dat er maar veel te veel wordt gekeken naar het 1e elftal (en het nivo waar op zij actief zijn). Maar een vereniging is VEEL MEER DAN het eerste elftal. Zoals Jan al zegt moeten we kijken naar hoeveel mensen er wekelijks trainen/voetballen/supporteren/fluiten of gewoon gezellig naar de kantine komen. Dat moet onze kracht zijn en blijven. Een echte dorpsclub met nu dus een eerste elftal dat met eigen spelers knap is gepromoveerd naar de derde klasse. Daar zijn we met z’n allen heel trots op!

 11. leukeditter | 01-07-2022 at 20:05 |

  Godrie moet maar verhuizen naar een ander eiland met zn negatieve geleuter..waardeloos stukje in zn krantje.

 12. Jan Pollemans | 01-07-2022 at 17:01 |

  In het derderangs artikel van Peter Godrie in de Wereldregio over de prestaties van de eilandelijke voetbalploegen gaat hij voorbij aan het feit dat er wekelijks veel mensen plezier vinden op de velden.

 13. Vanavond is de poule afgerond bij de wedstrijd AS Roma tegen Feyenoord. Rust en eindstand was 1-0. Velen hadden de ruststand juist, maar niet de eindstand. Slechts 3 deelnemers hadden de juiste voorspellingen gedaan. De winnaars zijn : Johnny van Dikke, Marijn van der Weele en Stuph (ja ja blijkbaar heeft hij een goed voetbal inzicht). De prijs wordt binnenkort (of is al) uitgekeerd. Naar het goede doel wordt €32,00 overgemaakt. Iedereen bedankt voor het meespelen in deze ronde. Graag tot volgend seizoen.

 14. De poule van de wedstrijd Feijenoord-Psv is-na een ruststand van 0-2-geeindigd in 2-2. De poule moet worden gedeeld door Piet Hillebrand en Leon Quik. Beide winnaars gefeliciteerd met het winnen van je prijs.

 15. Beetje laat. De poule van de wedstrijd Ajax-Feijenoord met als eindstand 3-2 is gewonnen door 3 deelnemers te weten Maurice Pollemans, Jaco Filius en CEDE. Niemand van de winnaars wist de ruststand juist te voorspellen. De 3 winnaars gefeliciteerd. Nog 1 poule te gaan dit seizoen en dat is op 8 mei Feijenoord tegen PSV.

 16. Netjes hoor 🙂

  Nu moeten ze volgende week ook zelf wel winnen van de koploper anders is jullie werk voor niets geweest 😉

 17. Gert-Jan Tierie (Goes2) | 12-02-2022 at 20:26 |

  Bloed, zweet en tranen heeft het Vandaag gekost om met Goes 2 de koploper in onze klasse Kloetinge 6 punten af te pakken, maar dat is gelukt en hoe. Met een flink pak slaag konden de heren weer op de fiets stappen terug naar Kloetinge. D Extra fijn is dan natuurlijk ook nog dat we SKNWK 2 een beetje hebben kunnen helpen met hun weg naar het kampioenschap! Succes verder mannen , met de groeten van Goes2 met een klein Nieuwerkerks tintje en dan hebben we het niet over ons uit tenue;)

 18. De poule van de wedstrijd PSV-Ajax is er uitgegaan. De teller geeft 48 deelnemers aan. De pot gaat deze ronde naar Huib Kik die zowel de ruststand als de eindstand juist had.

 19. Na een meeslepende wedstrijd (vooral naar het einde voor de kijkers) is de wedstrijd Feyenoord-Ajax geëindigd in een 0-2 na een 0-1 ruststand. Van de poule-deelnemers hadden er 17 personen de ruststand juist. Slechts 2 deelnemers hadden de eindstand juist en dat zijn Peter van der Cingel en Donald Flikweert. Beiden hebben hun gewonnen prijs inmiddels al ontvangen dan wel krijgt men het deze week uitbetaald. Beide winnaars uiteraard gefeliciteerd met hun prijs. Op naar de volgende topper op 23 januari 2022 PSV-Ajax. Je kunt gokken dmv een app toe te zenden dan wel te bellen. Poule wordt afgesloten op zondag 23 januari om 10.00 uur. Laat van je horen.

 20. Uiteindelijk is de poule er uitgegaan. Een mooi bedrag gaat naar de enige winnaar van de poule AJAX-PSV (uitslag 5-0) en dat is Tim van der Cingel. Tim gefeliciteerd met je prijs. Deze week wordt het bedrag aan je uitgekeerd.

 21. En weer is de poule(Psv-feyenoord) er niet uitgegaan. De inleg van bijna €200 blijft staan voor de wedstrijd Ajax-Psv op 24 oktober 2021.

 22. Na een wedstrijd met dramatisch weinig inzet heeft het Nederlands elftal terecht verloren van Tsjechië. Na 0-0 rust stond er als einduitslag 0-2 op het scorebord. Slechts weinig deelnemers hadden dit verwacht in de poule van voorspellingen. Niemand juist geraden. En dat houdt in dat de pot blijft staan tot de volgende belangrijke wedstrijd en dat is op 19 september 2021 de topper PSV-Feyenoord. Heb je dus vandaag meegedaan met de poule hoef je alleen de normale inleg bij te leggen voor een nieuwe voorspelling. Hiervoor moet je bij CEDE zijn.

 23. Na een 0-1 ruststand en een 0-3 eindstand is de poule er ook deze x uitgegaan en de inleg moet verdeeld worden door de 5 prijswinnaars. Winnaars zijn :
  Rene Verschoor
  Leon Quik
  Huib Kik
  Chris van Oudheusden
  Rinus France.
  Allen gefeliciteerd. Zondag wordt er nogmaals een poule gespeeld. Dus neem zelf contact op die mee willen doen.

 24. Dank je wel weer Cede 🙂

 25. Na een 1-0 ruststand en een 2-0 eindstand is de poule van Nederland-Oostenrijk er uit gegaan. De felicititaties zijn voor Richard de Moedt, Martijn Neele en Piet Slootmaaker. Je kunt weer meedoen voor de wedstrijd Noord Macedonië – Nederland.

 26. Nederland-Oostenrijk wordt de wedstrijd om te gokken. Inleg € 2,00.

 27. De poule van de wedstrijd Nederland-Oekraïne is gewonnen door Jan Pollemans. Jan gefeliciteerd met je prijs. Er kan nu weer gegokt worden op Nederland-Oekraïne.

 28. Hartelijk dank Cede 🙂

 29. met 44 deelnemers weer veel animo voor de poule Feyenoord-Ajax. Na een 0-1 ruststand (9 x juist) en een 0-3 eindstand zijn er uiteindelijk 2 winnaars namelijk Martijn Neele en Piet Slootmaaker. Beide gefeliciteerd met jullie prijs.

 30. De poule over de wedstrijd PSV-FEYENOORD (ruststand 1-1 en eindstand 1-1) is van de 38 deelnemers geheel juist voorspeld door Maurice Pollemans. Maurice gefeliciteerd met je prijs. De volgende poule is over de kampioenswedstrijd FEYENOORD-Ajax op 9 mei 2021. Hopelijk kan dan weer gewoon in de kantine de lijst rondgaan.

 31. Nadat de poule van de wedstrijd Feyenoord-PSV is gewonnen door Peter Roelofs en Banus Neele is het met de poule van de wedstrijd PSV – Ajax de beurt aan CEDE om te winnen. De ruststand had hij niet juist, maar de eindstand van 1-1 wel. Deze voorspelling had hij als enige van de 37 deelnemers. Overigens waren er wel 5 deelnemers die de ruststand juist hadden. Over 14 dagen is er de volgende poule bij de wedstrijd PSV-Feyenoord. Je kunt je voorspellingen al doorgeven.

 32. Peter Neven is winnaar van de poule bij Ajax- Feyenoord. Had zowel rust-als eindstand juist.

 33. Je kunt nu ook poulen op de wedstrijd Ajax-Feyenoord gespeeld op 17 januari 2021. Stuur een appje naar CEDE (kan tot zondag 16.00 uur) en geef rust- en eindstand door. Aansluitend krijg je dan een tikkie voor het financiële gedeelte. Inleg per voorspelling €2,00

 34. Gefeliciteerd Cede 🙂

 35. De poule van de wedstrijd Ajax-Psv is gewonnen door Martijn Neele en CEDE. Beiden hadden de eindstand juist, maar van alle deelnemers had niemand de ruststand juist. Komende zondag kun je weer een gokje wagen bij de organisator.

 36. Vanmiddag is de voorlaatste topper van dit seizoen gespeeld namelijk PSV-Feyenoord. Ruststand was 0-1 en de eindstand is 1-1. 17 van de 76 deelnemers hadden de ruststand juist. De eindstand is door 5 deelnemers geraden, maar slechts 1 deelnemer had zowel de rust als eindstand juist. Net als de vorige poule gaat deze ronde naar CD.

 37. De topper Ajax-PSV is geeindigd in een 1-0 overwinning. Deze stand was al bij de rust bereikt. 15 deelnemers hebben de ruststand juist geraden. De eindstand is juist geraden door 4 deelnemers. 3 daarvan hadden de ruststand echter op 0-0 staan en 1 deelnemer had zowel de rust en eindstand juist. De uiteindelijke winnaar is CD.

 38. Poule Feyenoord-PSV. Slechts 2 deelnemers hadden de ruststand juist bij Feyenoord – PSV, maar die hadden echter niet de eindstand juist. Wel zijn er 6 deelnemers (blijkbaar echte Feyenoord fans) die de eindstand juist hadden geraden en dat zijn: Aart Koster, Piet Hillebrand, Leon van der Wel, Dibbus, Kevin Schiettekatte en Remco v d Berge. Zo spoedig mogelijk wordt het gewonnen bedrag uitgekeerd. A.s. Gaat de volgende toto rond voor de topper op 2 februari 2020. Iedereen bedankt voor het meespelen in 2019 en op naar 2020 in een goede gezondheid.

 39. Uitslag poule Ajax-Feyenoord van zondag 27 oktober 2019. Ruststand en eindstand is 4-0. De ruststand is als enige juist geraden door Piet Hillebrand, maar die had niet de eindstand juist. Daardoor zijn er uiteindelijk 5 winnaars die ieder 20% van de inleg krijgen uitbetaald. De winnaars zijn: Aart Koster, Kevin Schiettekatte,Rinus Francke,CVO en Kes. Winnaars gefeliciteerd met jullie prijs. Op de een of andere manier krijg je die binnenkort betaald.

 40. De eerste poule van dit seizoen is weer achter de rug. Er zijn 57 deelnemers. Het is de wedstrijd PSV – Ajax met een 0-0 ruststand en een 1-1 eindstand. 2 deelnemers hadden de eindstand juist, maar ze hadden niet allebei de ruststand goed. Dus deze ronde werd het niet P.v.d.C maar Toon van den Berge die de volledige pot krijgt uitgekeerd. Toon van harte gefeliciteerd. Binnenkort de volgende poule namelijk Ajax – Feyenoord die op 27 oktober wordt gespeeld.

 41. Heb gestemd op Sknwk 2.

  Kantinebaas DBGC
  Ik heb gestemd op SKNWK2
  Succes en tot kijk

  Cor

 42. De laatste topper van dit seizoen is gespeeld. Het betreft de wedstrijd Ajax-PSV met een ruststand van 1-0 en een eindstand van 3-1. Drie deelnemers hebben de beide standen juist geraden en dat zijn: Marcel Willemse, Stuco en Caoutchouc. De envelop met inhoud is onderweg.

 43. Ook de poule van Feyenoord-Ajax is er nu toch uitgegaan. De ruststand was 0-1 en de eindstand 0-3. 4 deelnemers hadden zowel de rust-als eindstand juist geraden en dat zijn: Erwin Pouwelse, Jos van Spier, Martijn Neele en William Dalebout. Deelnemers gefeliciteerd met jullie prijs. Zodra het mogelijk is wordt deze uitbetaald.

 44. De inleg van de toto bij de wedstrijd PSV-Feyenoord (rust 0-0 en eindstand 1-1) is er uitgegaan. 7 deelnemers hadden de ruststand juist, maar geen van deze 7 wist ook de eindstand juist te raden. Wel waren er 4 deelnemers die de eindstand juist hadden en dat zijn: Maurice Pollemans, Huib KIK, Rob Visser en Wim van Dijke. De eerste 2 winnaars hebben hun deel al ontvangen. De rest volgt binnenkort. Per persoon wordt er € 30 uitgekeerd.

 45. Een fenomenabele voetbalmiddag met een klassieker Feyenoord-Ajax en een daarbij behorende terechte uitslag van 6-2 na een ruststand van 3-2. De 103 deelnemers aan de voetbalpoule hadden blijkbaar geen goede voorspellingsgaven, want de poule hoeft niet uitgekeerd te worden. Dus GEEN WINNAAR!!!. De commissie van wijze mensen heeft dan ook besloten dat alle deelnemers met hun voorspelling automatisch meedoen met de bekerwedstrijd Feyenoord-Ajax op woensdagavond 27 februari 2019. Wel wordt de zondag ervoor (24 februari 2019) de volgende topper gespeeld namelijk PSV-Feyenoord. Daarvoor gaat de komende week de volgende poule rond en kan iedereen weer zijn geluk (lees visie) op een voorspelling loslaten. Mocht de poule van zondag 24 februari wederom blijven staan dan schuift de inleg door naar de laatste topper van dit seizoen Ajax-PSV die gespeeld wordt op zondag 30 maart 2019. Aanvang: 16.45 uur!!!!

 46. Het is een doelpuntrijke klassieker vandaag. De poule van onze CD heeft nog 4 kanshebbers van de 103 deelnemers. Geen van de kanshebbers heeft de ruststand goed, dus de eindstand bepaald de winnaar (wanneer juist gegokt uiteraard)

 47. Met een terechte uitslag is de topper Feyenoord-PSV (rust 2-0 en eindstand 2-1)kan ook weer de pot worden uitgekeerd. Er zijn 2 deelnemers die de ruststand juist hadden Leo Versluis en Toon van den Berge, maar deze hadden echter niet de eindstand juist. Dus de pecunia’s zijn aan hun neus voorbij gegaan. Wel zijn er 11 deelnemers die de eindstand juist hadden, maar niet de ruststand. Dus de inleg moet worden gedeeld wat per persoon €15 gaat inhouden. De winnaars zijn: Aart K, Arie F, Rene Verschoor, Danielle v Oudheusden, Gerwi,Ramon v d Zande, PH, Kes, Ralph Zegers, Banus en Lau. Met de uitbetaling van het prijzengeld is al een begin gemaakt. De volgende topper is op 27 januari en is ook weer in de KUIP (Feyenoord-Ajax). De nieuwe lijst gaat binnenkort rond.

 48. De “gekleurde” topper Ajax-Feyenoord laat een ruststand zien van 2-0 en uiteindelijk is de score opgelopen tot 3-0 als eindstand. 18 deelnemers hadden de ruststand juist en van hen hebben er ook 2 de eindstand juist geraden, namelijk Aart Koster en Remco Veenboer. Dit keer hebben 75 deelnemers een gokje uitgebracht. Aart en Remco gefeliciteerd met jullie prijs.

 49. De pot van de wedstrijd PSV – Ajax (wat een pot was dat toch) is gewonnen door 2 personen namelijk Martijn Neele en Charles Slootmaaker. Geen van beiden had de ruststand juist. Beiden gefeliciteerd met je resultaat

 50. piet grootenboer | 10-06-2018 at 19:03 |

  Hierbij willen wij de baggerschuit spelers bedanken
  voor de gezellige afsluiteng van het seizoen.TOP
  Piet en Wil

 51. De poule van de wedstrijd Real Madrid-Liverpool is er uitgegaan. 7 deelnemers hadden de ruststand juist geraden, echter geen van deze spelers had ook de eindstand van 3-1 geraden. Omdat deze uitslag is vermeld door 5 deelnemers moet de inleg verdeeld worden. De winnaars zijn: Martijn Neele, Jaco Felius, Danny Duinhouwer, Beef en Floor Adriaanse. Op de bijzonder geslaagde feestavond van zaterdag 26 mei is er al aan twee deelnemers hun gewonnen bedrag uitgekeerd. Alle winnaars gefeliciteerd met jullie prijs. En Nu op naar de WK poule. Uiterlijk inleveren op 12 juni 2018.

 52. Opletten he fossiel 😉 De wedstrijd Luctor Heinkenszand – Jong Ambon is dinsdag al gespeeld (en stond ook zo in de Toto).

 53. fosiel van elders | 10-05-2018 at 10:45 |

  Oeps! nog niet wakker. Hollandse velden loopt achter. Sorry, haal deze maar weg.

 54. fosiel van elders | 10-05-2018 at 10:41 |

  Op de toto staan 3 wedstrijden voor vanavond en op programma staan er 4! welke klopt niet? PROGRAMMA
  10 mei 2018
  Patrijzen – Zeeland Sport
  VV Domburg – De Noormannen
  SV Hoedekenskerke – Colijnsplaatse Boys
  Luctor Heinkenszand – Jong Ambon

 55. Zaterdag avond speel ik met de cover band Gruss in Café Charlie. Dus heb je nog niks te doen, luister je graag naar rock/pop muziek (van Rolling Stones tot ACDC en van Tina Turner tot Peter Koelewijn) en lust je een potje bier, kom vooral kijken! Vanaf 21:00 uur trappen we af.

 56. De poule van de wedstrijd PSV-Ajax is er uit gegaan. 3 deelnemers hebben de ruststand (2-0) juist geraden (Cecile, Charles en Co Willemse) maar de uiteindelijke winnaar zit niet hierbij. Winnaar is geworden (die als enige deelnemer de eindstand van 3-0 juist heeft geraden) is Connie van den Bos. Connie gefeliciteerd met je prijs. De prijs komt binnenkort naar je toe en is de grootste prijzenpot van het seizoen 2017-2018 geworden.

 57. Met na vandaag nog 1 topper te gaan, is de toto bij de 5e topper van dit seizoen (Feyenoord-PSV) er uit gegaan. Bij een 0-2 ruststand is de eindstand 1-3 geworden.
  6 deelnemers hebben de eindstand geraden, maar er is 1 deelnemer(ster) die tevens de ruststand juist heeft geraden en dat is Inge Schiettekatte. Inge gefeliciteerd met je prijs. De prijs wordt binnenkort uitgereikt. Aantal deelnemers: 71.

 58. Na de 4e “topper” van het seizoen is de poule er weer uitgegaan. Maar liefst 75 deelnemers deze ronden. Er zijn 2 winnaars namelijk Tijm Neele en Kevin Schiettekatte. Ieder krijgt 50% van de inleg, en daarvan heeft Tijm reeds zijn aandeel ontvangen. Tijm en Kevin gefeliciteerd met jullie prijs. De volgende poule is er ook inmiddels weer en dat is Feyenoord-PSV op 25 februari 2018. De lijst gaat weer rond via CEDE.

 59. Wilfred | 08-01-2018 at 12:40 |

  Beste kijkers,

  ik heb me aangemeld als scheidsrechter voor de jeugd hoop hier snel wat over te horen ivm dat het winterstop al bijna om is

  mvg W,

 60. Vandaag de 3e topper van het seizoen 2017-2018. De wedstrijd Ajax-PSV. Ruststand een turenhoutje 0-0 en de eindstand is zelfs 3-0 geworden. 19 deelnemers hadden de ruststand juist, maar daarvan wist niemand de eindstand te voorspellen. Wel zijn er 2 winnaars die de eindstand juist hadden namelijk Inge Schiettekatte en Erwin Pouwelse. Beiden kunnen hun gewonnen geld op korte termijn tegemoet zien.

 61. Gisteren sinds hele lange tijd weer een Reservegetal van de Lotto (is namelijk sinds kort weer terug in het spel). Met dank aan CEDE was de lijst dan toch vol.

  Reservegetal van zaterdag 18 november is 15

  Winnaar Martijn N 🙂

 62. De poule bij de wedstrijd Feyenoord-Ajax (rust 0-0 en eindstand 1-4) is er niet uitgegaan. Dus 66 deelnemers hebben deze uitslag niet goed kunnen voorspellen. Nu blijft de “pot” staan tot de volgende wedstrijd Ajax-PSV op 10 december 2017. Deelnemers van de lijst kunnen dan meespelen voor € 1,00 per voorspelling. Andere deelnemers moeten dan € 3,00 inleggen. De lijst is vanaf heden in te vullen bij CEDE.

 63. Gisteren sinds zeer lange tijd weer eens ‘bonusgetal’. Deze keer was het getal 22.

  Winnaar was Nick Bouwman !!

  Gefeliciteerd !!

 64. Vandaag de 1e topper van het seizoen 2017-2018 in de eredivisie. Wedstrijd PSV – Feyenoord rust 1-0 en eindstand 1-0. 2 deelnemers hebben de toto gewonnen (dus hadden zowel de rust- en eindstand juist). De winnaars zijn Jos van Spier en Harald Kesteloo. Ieder heeft €32 gewonnen. Jos en Harald gefeliciteerd met jullie prijs.

 65. Indeling 2017-2018: Colijnsplaat, Noormannen, Domburg, Luctor, Hoedekenskerke, Jong Ambon, MZVC, Nieuwland, Patrijzen, Westhoek, Sknwk, Veere, Wik en Zeelandsport.

 66. Toch altijd leuk om zulke positieve berichtjes te lezen, Philip v/d Male 🙂

 67. Ouder Roosendaal Jo13-3 | 29-04-2017 at 12:53 |

  Vandaag bekerwedstrijd gespeeld tussen SKNWK JO13-1 en RKVV Roosendaal JO13-3. Geweldige scheidsrechter zien fluiten: “De Nijhuis van Nieuwerkerk”! Complimenten!

 68. De laatste poule is gespeeld. De wedstrijd PSV- Ajax eindigde in een (nauwelijks verdiende maar toch prachtige) 1-0 eindstand die al bij de rust bereikt was. Stuff is de enige die de beide standen juist heeft geraden en is dus winnaar van de poule. De uitkering is echter niet zo hoog als de vorige keer, maar je kunt er een lekker biertje voor kopen stuff. Gefeliciteerd met je prijs.

 69. Uitslag VVC -WHS na een 0-2 tussenstand is de wedstrijd geeindgid in een 3-2 overwinning voor VVC (ondanks het feit dat VVC een groot gedeelte met 10 man heeft moeten spelen wegens een rode kaart).

 70. Jan de Jonge | 16-04-2017 at 11:00 |

  Zoals Leon schreef is de bezetting van de teams heel problematisch. Maar is dat niet elk seizoen in het voorjaar? Blessures, vakanties, uitstapjes en niet komen omdat het lekker voorjaarsweer is komt elk voorjaar weer terug. Dat is de consequent als je puur voor een je plezier voetbalvereniging hebt. Dus begin weer optimistisch met vier teams in september en bel, app je weer rot in maart/april om vier teams bij elkaar te krijgen en wedstrijden verzet te krijgen.

 71. Ik wil even mijn zorgen uitspreken over de op dit moment zeer droevige bezetting van onze senioren teams. het lijkt er zelfs op dat we morgen, zaterdag 8 april, maar twee volwaardige teams de wei in kunnen sturen. We zullen als spelende senioren ons toch eens achter de oren moeten krabben.. Dit is SKNWK onwaardig.
  Blessures zijn niet te voorkomen, maar of er ook alles aan gedaan wordt onweer snel fit te worden, waag ik te betwijfelen. Spelers die midden in een seizoen op vakantie gaan en zo kan ik nog wel even doorgaan… ik begrijp er niets van…
  Laten we niet hopen dat we het volgende seizoen maar drie senioren teams kunnen opstellen, want SKNWK is toch een bloeiende vereniging, tenminste dat hoorde ik tijdens de laatste bijzondere algemeen ledenvergaring. Als dit echt zo is, zet dan allemaal je beste voetbalbeentje voor.

 72. sorry, 4 deelnemers hadden de ruststand juist. De fout zal wel komen door de frustratie van de uitslag.

 73. De voetbaltoto van de wedstrijd Ajax-Feijenoord (rust 2-0 eindstand 2-1) is door vier van de 71 deelnemers juist geraden, en dat zijn: Kevin Schiettekatte, Toon van den Berge, CEDE en Jewannes van Nepscheuten. De uiteindelijke winnaar is Toon van den Berge geworden, die de beste dus was van de 71 “gokkers” (en grote dank aan Kramer). Toon gefeliciteerd met je prijs. Dat worden dan na de wedstrijd SKNWK-Zwaluwe een extra ronde snackjes.

 74. wij willen friet in de kantin

 75. De toto bij FEIJENOORD-Psv is gewonnen door 3 deelnemers. Deze 3 hadden dus zowel de ruststand (1-0) als ook de eindstand (2-1) juist geraden. De winnaars zijn: Danielle van Oudheusden, Remon de Jonge en Ali Zaman. Alle 3 de winnaars gefeliciteerd. De verdiende pegels worden binnenkort uitgekeerd.

 76. Leen Rademaker | 18-02-2017 at 19:08 |

  Beste Kevin van SKNWK 3.
  Onze speler Rick de Light heeft aan zijn salto mortale een flinke kneuzing in zijn rug over gehouden. Hij is in het ziekenhuis door de scan geweest en daar is niets van breuk of scheur gebleken. Een kneuzing kan pijnlijker zijn, maar dat hersteld volledig. Wij zijn daar heel blij mee.
  Rick zal geruime tijd niet voetballen, maar er zal zover het er nu uitziet geen blijvende schade zijn.

  Bij deze wil ik jullie nog hartelijk bedanken voor de opvang die jullie van SKNWK ons hebben geboden. In een actie waar niemand schuld aan heeft, heeft sportiviteit de boventoon!!
  Tot weerziens

  Leen Rademaker FC de Westhoek 4

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.