Gastenboek

Schrijf een reactie in ons Gastenboek. Houd het netjes !!

De volgende gegevens slaan wij op wanneer u reageert, zodat wij eventueel verkeerd gebruik van het gastenboek kunnen tegengaan:

 • Naam (verplicht veld)
 • Email (verplicht veld, wordt echter niet weergegeven op de website)
 • Website (indien ingevuld)
 • Reactie (verplicht veld)
 • IP-adres (automatisch opgeslagen)

13 reacties op "Gastenboek"

 1. Uitslag poule Ajax-Feyenoord van zondag 27 oktober 2019. Ruststand en eindstand is 4-0. De ruststand is als enige juist geraden door Piet Hillebrand, maar die had niet de eindstand juist. Daardoor zijn er uiteindelijk 5 winnaars die ieder 20% van de inleg krijgen uitbetaald. De winnaars zijn: Aart Koster, Kevin Schiettekatte,Rinus Francke,CVO en Kes. Winnaars gefeliciteerd met jullie prijs. Op de een of andere manier krijg je die binnenkort betaald.

 2. De eerste poule van dit seizoen is weer achter de rug. Er zijn 57 deelnemers. Het is de wedstrijd PSV – Ajax met een 0-0 ruststand en een 1-1 eindstand. 2 deelnemers hadden de eindstand juist, maar ze hadden niet allebei de ruststand goed. Dus deze ronde werd het niet P.v.d.C maar Toon van den Berge die de volledige pot krijgt uitgekeerd. Toon van harte gefeliciteerd. Binnenkort de volgende poule namelijk Ajax – Feyenoord die op 27 oktober wordt gespeeld.

 3. Heb gestemd op Sknwk 2.

  Kantinebaas DBGC
  Ik heb gestemd op SKNWK2
  Succes en tot kijk

  Cor

 4. De laatste topper van dit seizoen is gespeeld. Het betreft de wedstrijd Ajax-PSV met een ruststand van 1-0 en een eindstand van 3-1. Drie deelnemers hebben de beide standen juist geraden en dat zijn: Marcel Willemse, Stuco en Caoutchouc. De envelop met inhoud is onderweg.

 5. Ook de poule van Feyenoord-Ajax is er nu toch uitgegaan. De ruststand was 0-1 en de eindstand 0-3. 4 deelnemers hadden zowel de rust-als eindstand juist geraden en dat zijn: Erwin Pouwelse, Jos van Spier, Martijn Neele en William Dalebout. Deelnemers gefeliciteerd met jullie prijs. Zodra het mogelijk is wordt deze uitbetaald.

 6. De inleg van de toto bij de wedstrijd PSV-Feyenoord (rust 0-0 en eindstand 1-1) is er uitgegaan. 7 deelnemers hadden de ruststand juist, maar geen van deze 7 wist ook de eindstand juist te raden. Wel waren er 4 deelnemers die de eindstand juist hadden en dat zijn: Maurice Pollemans, Huib KIK, Rob Visser en Wim van Dijke. De eerste 2 winnaars hebben hun deel al ontvangen. De rest volgt binnenkort. Per persoon wordt er € 30 uitgekeerd.

 7. Een fenomenabele voetbalmiddag met een klassieker Feyenoord-Ajax en een daarbij behorende terechte uitslag van 6-2 na een ruststand van 3-2. De 103 deelnemers aan de voetbalpoule hadden blijkbaar geen goede voorspellingsgaven, want de poule hoeft niet uitgekeerd te worden. Dus GEEN WINNAAR!!!. De commissie van wijze mensen heeft dan ook besloten dat alle deelnemers met hun voorspelling automatisch meedoen met de bekerwedstrijd Feyenoord-Ajax op woensdagavond 27 februari 2019. Wel wordt de zondag ervoor (24 februari 2019) de volgende topper gespeeld namelijk PSV-Feyenoord. Daarvoor gaat de komende week de volgende poule rond en kan iedereen weer zijn geluk (lees visie) op een voorspelling loslaten. Mocht de poule van zondag 24 februari wederom blijven staan dan schuift de inleg door naar de laatste topper van dit seizoen Ajax-PSV die gespeeld wordt op zondag 30 maart 2019. Aanvang: 16.45 uur!!!!

 8. Het is een doelpuntrijke klassieker vandaag. De poule van onze CD heeft nog 4 kanshebbers van de 103 deelnemers. Geen van de kanshebbers heeft de ruststand goed, dus de eindstand bepaald de winnaar (wanneer juist gegokt uiteraard)

 9. Met een terechte uitslag is de topper Feyenoord-PSV (rust 2-0 en eindstand 2-1)kan ook weer de pot worden uitgekeerd. Er zijn 2 deelnemers die de ruststand juist hadden Leo Versluis en Toon van den Berge, maar deze hadden echter niet de eindstand juist. Dus de pecunia’s zijn aan hun neus voorbij gegaan. Wel zijn er 11 deelnemers die de eindstand juist hadden, maar niet de ruststand. Dus de inleg moet worden gedeeld wat per persoon €15 gaat inhouden. De winnaars zijn: Aart K, Arie F, Rene Verschoor, Danielle v Oudheusden, Gerwi,Ramon v d Zande, PH, Kes, Ralph Zegers, Banus en Lau. Met de uitbetaling van het prijzengeld is al een begin gemaakt. De volgende topper is op 27 januari en is ook weer in de KUIP (Feyenoord-Ajax). De nieuwe lijst gaat binnenkort rond.

 10. De “gekleurde” topper Ajax-Feyenoord laat een ruststand zien van 2-0 en uiteindelijk is de score opgelopen tot 3-0 als eindstand. 18 deelnemers hadden de ruststand juist en van hen hebben er ook 2 de eindstand juist geraden, namelijk Aart Koster en Remco Veenboer. Dit keer hebben 75 deelnemers een gokje uitgebracht. Aart en Remco gefeliciteerd met jullie prijs.

 11. De pot van de wedstrijd PSV – Ajax (wat een pot was dat toch) is gewonnen door 2 personen namelijk Martijn Neele en Charles Slootmaaker. Geen van beiden had de ruststand juist. Beiden gefeliciteerd met je resultaat

 12. piet grootenboer | 10-06-2018 at 19:03 |

  Hierbij willen wij de baggerschuit spelers bedanken
  voor de gezellige afsluiteng van het seizoen.TOP
  Piet en Wil

 13. De poule van de wedstrijd Real Madrid-Liverpool is er uitgegaan. 7 deelnemers hadden de ruststand juist geraden, echter geen van deze spelers had ook de eindstand van 3-1 geraden. Omdat deze uitslag is vermeld door 5 deelnemers moet de inleg verdeeld worden. De winnaars zijn: Martijn Neele, Jaco Felius, Danny Duinhouwer, Beef en Floor Adriaanse. Op de bijzonder geslaagde feestavond van zaterdag 26 mei is er al aan twee deelnemers hun gewonnen bedrag uitgekeerd. Alle winnaars gefeliciteerd met jullie prijs. En Nu op naar de WK poule. Uiterlijk inleveren op 12 juni 2018.

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.