Gastenboek

Schrijf een reactie in ons Gastenboek. Houd het netjes !!

Uw IP-adres wordt vastgelegd. Dit om verkeerd gebruik van het gastenboek tegen te kunnen gaan.

12 reacties op "Gastenboek"

 1. Zaterdag avond speel ik met de cover band Gruss in Café Charlie. Dus heb je nog niks te doen, luister je graag naar rock/pop muziek (van Rolling Stones tot ACDC en van Tina Turner tot Peter Koelewijn) en lust je een potje bier, kom vooral kijken! Vanaf 21:00 uur trappen we af.

 2. De poule van de wedstrijd PSV-Ajax is er uit gegaan. 3 deelnemers hebben de ruststand (2-0) juist geraden (Cecile, Charles en Co Willemse) maar de uiteindelijke winnaar zit niet hierbij. Winnaar is geworden (die als enige deelnemer de eindstand van 3-0 juist heeft geraden) is Connie van den Bos. Connie gefeliciteerd met je prijs. De prijs komt binnenkort naar je toe en is de grootste prijzenpot van het seizoen 2017-2018 geworden.

 3. Met na vandaag nog 1 topper te gaan, is de toto bij de 5e topper van dit seizoen (Feyenoord-PSV) er uit gegaan. Bij een 0-2 ruststand is de eindstand 1-3 geworden.
  6 deelnemers hebben de eindstand geraden, maar er is 1 deelnemer(ster) die tevens de ruststand juist heeft geraden en dat is Inge Schiettekatte. Inge gefeliciteerd met je prijs. De prijs wordt binnenkort uitgereikt. Aantal deelnemers: 71.

 4. Na de 4e “topper” van het seizoen is de poule er weer uitgegaan. Maar liefst 75 deelnemers deze ronden. Er zijn 2 winnaars namelijk Tijm Neele en Kevin Schiettekatte. Ieder krijgt 50% van de inleg, en daarvan heeft Tijm reeds zijn aandeel ontvangen. Tijm en Kevin gefeliciteerd met jullie prijs. De volgende poule is er ook inmiddels weer en dat is Feyenoord-PSV op 25 februari 2018. De lijst gaat weer rond via CEDE.

 5. Wilfred | 08-01-2018 at 12:40 |

  Beste kijkers,

  ik heb me aangemeld als scheidsrechter voor de jeugd hoop hier snel wat over te horen ivm dat het winterstop al bijna om is

  mvg W,

 6. Vandaag de 3e topper van het seizoen 2017-2018. De wedstrijd Ajax-PSV. Ruststand een turenhoutje 0-0 en de eindstand is zelfs 3-0 geworden. 19 deelnemers hadden de ruststand juist, maar daarvan wist niemand de eindstand te voorspellen. Wel zijn er 2 winnaars die de eindstand juist hadden namelijk Inge Schiettekatte en Erwin Pouwelse. Beiden kunnen hun gewonnen geld op korte termijn tegemoet zien.

 7. Gisteren sinds hele lange tijd weer een Reservegetal van de Lotto (is namelijk sinds kort weer terug in het spel). Met dank aan CEDE was de lijst dan toch vol.

  Reservegetal van zaterdag 18 november is 15

  Winnaar Martijn N 🙂

 8. De poule bij de wedstrijd Feyenoord-Ajax (rust 0-0 en eindstand 1-4) is er niet uitgegaan. Dus 66 deelnemers hebben deze uitslag niet goed kunnen voorspellen. Nu blijft de “pot” staan tot de volgende wedstrijd Ajax-PSV op 10 december 2017. Deelnemers van de lijst kunnen dan meespelen voor € 1,00 per voorspelling. Andere deelnemers moeten dan € 3,00 inleggen. De lijst is vanaf heden in te vullen bij CEDE.

 9. Gisteren sinds zeer lange tijd weer eens ‘bonusgetal’. Deze keer was het getal 22.

  Winnaar was Nick Bouwman !!

  Gefeliciteerd !!

 10. Vandaag de 1e topper van het seizoen 2017-2018 in de eredivisie. Wedstrijd PSV – Feyenoord rust 1-0 en eindstand 1-0. 2 deelnemers hebben de toto gewonnen (dus hadden zowel de rust- en eindstand juist). De winnaars zijn Jos van Spier en Harald Kesteloo. Ieder heeft €32 gewonnen. Jos en Harald gefeliciteerd met jullie prijs.

 11. Indeling 2017-2018: Colijnsplaat, Noormannen, Domburg, Luctor, Hoedekenskerke, Jong Ambon, MZVC, Nieuwland, Patrijzen, Westhoek, Sknwk, Veere, Wik en Zeelandsport.

 12. Toch altijd leuk om zulke positieve berichtjes te lezen, Philip v/d Male 🙂

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


*