Gastenboek

Schrijf een reactie in ons Gastenboek. Houd het netjes !!

De volgende gegevens slaan wij op wanneer u reageert, zodat wij eventueel verkeerd gebruik van het gastenboek kunnen tegengaan:

 • Naam (verplicht veld)
 • Email (verplicht veld, wordt echter niet weergegeven op de website)
 • Website (indien ingevuld)
 • Reactie (verplicht veld)
 • IP-adres (automatisch opgeslagen)

5 reacties op "Gastenboek"

 1. Met een terechte uitslag is de topper Feyenoord-PSV (rust 2-0 en eindstand 2-1)kan ook weer de pot worden uitgekeerd. Er zijn 2 deelnemers die de ruststand juist hadden Leo Versluis en Toon van den Berge, maar deze hadden echter niet de eindstand juist. Dus de pecunia’s zijn aan hun neus voorbij gegaan. Wel zijn er 11 deelnemers die de eindstand juist hadden, maar niet de ruststand. Dus de inleg moet worden gedeeld wat per persoon €15 gaat inhouden. De winnaars zijn: Aart K, Arie F, Rene Verschoor, Danielle v Oudheusden, Gerwi,Ramon v d Zande, PH, Kes, Ralph Zegers, Banus en Lau. Met de uitbetaling van het prijzengeld is al een begin gemaakt. De volgende topper is op 27 januari en is ook weer in de KUIP (Feyenoord-Ajax). De nieuwe lijst gaat binnenkort rond.

 2. De “gekleurde” topper Ajax-Feyenoord laat een ruststand zien van 2-0 en uiteindelijk is de score opgelopen tot 3-0 als eindstand. 18 deelnemers hadden de ruststand juist en van hen hebben er ook 2 de eindstand juist geraden, namelijk Aart Koster en Remco Veenboer. Dit keer hebben 75 deelnemers een gokje uitgebracht. Aart en Remco gefeliciteerd met jullie prijs.

 3. De pot van de wedstrijd PSV – Ajax (wat een pot was dat toch) is gewonnen door 2 personen namelijk Martijn Neele en Charles Slootmaaker. Geen van beiden had de ruststand juist. Beiden gefeliciteerd met je resultaat

 4. piet grootenboer | 10-06-2018 at 19:03 |

  Hierbij willen wij de baggerschuit spelers bedanken
  voor de gezellige afsluiteng van het seizoen.TOP
  Piet en Wil

 5. De poule van de wedstrijd Real Madrid-Liverpool is er uitgegaan. 7 deelnemers hadden de ruststand juist geraden, echter geen van deze spelers had ook de eindstand van 3-1 geraden. Omdat deze uitslag is vermeld door 5 deelnemers moet de inleg verdeeld worden. De winnaars zijn: Martijn Neele, Jaco Felius, Danny Duinhouwer, Beef en Floor Adriaanse. Op de bijzonder geslaagde feestavond van zaterdag 26 mei is er al aan twee deelnemers hun gewonnen bedrag uitgekeerd. Alle winnaars gefeliciteerd met jullie prijs. En Nu op naar de WK poule. Uiterlijk inleveren op 12 juni 2018.

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.