Vrijwilligers

Verenigingen bestaan bij de gratie van vrijwilligers. Zo ook bij S.K.N.W.K.! Gelukkig is er een behoorlijke groep vrijwilligers die zich – soms al vele jaren – inzet om de club draaiende te houden. Echter blijven nieuwe vrijwilligers nodig om de grote lijst aan vrijwilligerstaken te kunnen behappen. Om dit alles in goede banen te leiden is er sinds juli 2020 een bestuursfunctie ‘Vrijwilligerszaken’ in het leven geroepen, welke wordt bekleed door Christa van Dijke.

Momenteel wordt er een vrijwilligersbeleid opgesteld met als doel om alle vrijwilligerstaken in beeld te krijgen en hieraan vrijwilligers te koppelen. Tevens wordt er gekeken naar een goede balans, zodat een vrijwilliger niet zal worden overbelast.

Jaarlijks worden alle vrijwilligers voor hun belangeloze inzet bedankt tijdens de gezellige vrijwilligersavond!

Aanmelden

Heeft u een paar uur per jaar over om S.K.N.W.K.  als vrijwilliger te steunen? Kijk dan eens op onze vacaturepagina met beschikbare functies. Maar ook voor eenmalig vrijwilligerswerk (bardienst, klussen etc.) houden we ons van harte aanbevolen. Mail naar vrijwilligers@sknwk.nl wanneer u zich wilt aanmelden.