Derde editie Zeeuws volleybal grastoernooi Grastoernokke

Bruinisse/Zierikzee, 6 april 2019

 

Zaterdag 1 juni vindt de derde editie van het Zeeuwse volleybaltoernooi Grastoernokke plaats op Sportpark Volharding in Bruinisse. Een grastoernooi georganiseerd door Volleybalvereniging Forza Schouwen – Duiveland in samenwerking met voetbalvereniging Bruse Boys.

 

Toernooi voor iedereen

Bedrijventeams, vrienden en families van leden, recreanten, maar ook NeVoBo jeugd- & seniorenteams gaan de strijd tegen elkaar aan op Sportpark Volharding. Iedereen is welkom, zowel op het toernooi als op het feest dat ‘s avonds plaatsvindt. Inschrijven kan in verschillende poules, waarin het team zelf mag beslissen op welk niveau ze meespelen.

 

Nieuw! Grastoernokke MINI

Ook voor de enthousiaste jongsten van de volleybalverenigingen is er dit jaar een toernooi! De Cool Moves Volley jeugd (tussen de 6 en 12 jaar) zal ’s ochtends als eerste het veld betreden.

 

Toernooidag

De dag zal dus dit jaar om 9 uur ’s ochtends al starten, met de jongste jeugd. Vanaf 13 uur spelen zowel jeugd en senioren tegelijk in verschillende poules om de bekers en prijzen. Terwijl het ene team speelt, kan het andere team meedoen met nevenactiviteiten, zoals een heerlijke massage. Na de prijsuitreiking, die om 18.15 uur plaatsvindt, kunnen alle teams mee eten met de heerlijke barbecue. Na het eten? Dan is het tijd voor een drankje en kan er nog tot middernacht worden gedanst! Een DJ van Schouwen-Duiveland zal vanaf 20 uur de muziek verzorgen dus het belooft een tof feest te worden. Mensen die niet deelnemen aan het toernooi zijn hier zeker ook welkom.

Bron foto’s: Saskia Folmer Fotografie

 

Inschrijven

Om een team in te schrijven kunnen enthousiastelingen terecht op de website van Forza: http://www.forza-sd.nl/grastoernokke/inschrijven/ . Alle informatie, aftermovie en foto’s van vorige edities zijn hier beschikbaar. Op de Facebook en Instagram pagina ‘Grastoernokke’ kun je terecht met vragen en kun je ons volgen voor en tijdens het toernooi. Van 7 april tot de sluiting van de inschrijvingen loopt er een actie waarbij je 10 gratis munten kunt winnen wanneer je je inschrijft!

 

Schouwse ondernemers

Alle sponsoring, materialen, eten en drinken wordt geleverd door Schouwse ondernemers, zo draagt het toernooi niet alleen bij aan een leuke dag voor de deelnemers, maar worden ook de ondernemers van het eiland betrokken. “Op deze manier hopen we ook onze sport wat meer onder de aandacht te brengen op het eiland”.

 

Grastoernokke 2018

De tweede editie, vorig jaar, was opnieuw een succes. “Het aantal teams was flink gegroeid vergeleken met het eerste jaar, we hopen dat ook dit jaar weer meer teams zich inschrijven! Ook de variatie aan teams was erg leuk, bedrijventeams, volleybalverenigingen, vrienden en familie. We gaan er weer een feestje van maken dit jaar” aldus Daphne Folmer, één van de leden van de organisatie van Grastoernokke. Foto’s en video’s van de eerste en tweede editie zijn te vinden op http://www.forza-sd.nl/grastoernokke/  .