Sponsor worden

Voorwoord

Wat betekent sponsoring voor S.K.N.W.K.?

Sponsors worden voor S.K.N.W.K. steeds belangrijker in deze tijd die gekenmerkt wordt door een terugtredende overheid. In deze gids maakt u eerst kennis met S.K.N.W.K. zodat u weet wie wij zijn en welke plaats wij innemen in de regio. Daarna kunt u kennismaken met een breed scala sponsoropties die onze vereniging biedt.

Sponsoring van S.K.N.W.K. vergroot onder meer de mogelijkheden tot sportieve ontspanning voor jeugd en senioren, draagt bij aan het verhogen van het prestatieniveau, houdt een aantrekkelijke voetbalvereniging in stand en schept mogelijkheden de sportfaciliteiten en -voorzieningen te verbeteren. Ook stelt sponsoring S.K.N.W.K. in staat de verworven positie in de gemeenschap, de regio en het amateurvoetbal te handhaven en uit te bouwen.

Wat kan sponsoring van S.K.N.W.K. voor u betekenen?

Voetbalvereniging S.K.N.W.K. vindt het vanzelfsprekend om voor de sponsor naast een sportieve partner ook een correcte zakelijke partner te zijn. Dat betekent optimale belangenbehartiging in de vorm van aandacht voor de sponsors, hun netwerk en hun naamsbekendheid. Zo stellen wij een of meerdere sponsors in de gelegenheid om zichzelf middels een presentatie voor te stellen aan andere sponsors en clubleden.

Door een verdere toespitsing van het sponsorpakket hopen wij er de komende jaren in te slagen op een prettige wijze nog meer sponsors aan ons te binden. Onderlinge kruisbestuiving zal niet alleen S.K.N.W.K., maar ook de sponsors en de sponsors onderling de gewenste meerwaarde kunnen opleveren.

Onder het motto “S.K.N.W.K., ondernemend sportief” hopen wij dat het de prettige samenwerking met onze sponsors bevestigt en dat het voor nieuwe partners het begin is van een succesvolle relatie met de voetbalvereniging S.K.N.W.K.!

 

Introductie

Algemeen

In het mooie dorp Nieuwerkerk (ca 2.800 inwoners) is Sport Kombinatie Nieuwerkerk (S.K.N.W.K.) de enige K.N.V.B.-voetbalvereniging met ca. 250 leden. Een vereniging met een actief, sportief en sociaal beleid.

Missie

S.K.N.W.K. heeft duidelijk voor ogen over wie ze wil zijn. Ons motto is: “Ondernemend Sportief”. Een voetbalvereniging waar plezier, prestatie en respect voor elkaar en onze gasten hoog in het vaandel staat.
Lid zijn van S.K.N.W.K. is een eer. Wij zijn een waardevolle club. We willen winnen, maar met fatsoen en respect voor de tegenstanders, de
scheidsrechter, het publiek en de materialen op de sportparken. Onze gasten – tegenstanders, scheidsrechters en publiek – zijn van harte welkom op Sportpark “Het Springer”.

Vrijwilligers

S.K.N.W.K. draait op vele vrijwilligers: mensen die beloond worden met de gemoedelijkheid, gastvrijheid en gezelligheid van S.K.N.W.K.

Wat doet onze vereniging?

S.K.N.W.K. richt zich in hoofdzaak op één doel: veldvoetbal voor amateurs en recreanten. Om dit mogelijk te maken organiseren wij trainingen, opleidingen, wedstrijden (K.N.V.B. competitie, beker en vriendschappelijk) en evenementen.

Jaarlijks worden vele evenementen georganiseerd. Voor de jeugd is er het Joachim Glerum Jeugdtoernooi, een jeugdkamp, Sinterklaasviering, een bezoek aan een wedstrijd in het betaald voetbal en veel meer.

Voor de senioren zijn daar het Onderling S.K.N.W.K.-tournooi (tegenwoordig het Dokter van de Zande Toernooi), een Onderling Zaalvoetbaltoernooi met Oud- en Nieuw en diverse thema-avonden door het jaar heen. Naast deelname aan de K.N.V.B.-competitie geven wij de allerjongste jeugd van Nieuwerkerk (5 en 6 jaar) de kans om kennis te maken met het voetbal.

Waar blijft uw sponsorbijdrage?

Ondanks stijgende vaste kosten willen wij voor iedereen in onze regio toegankelijk blijven door onze contributies betaalbaar te houden.
Verder wordt er natuurlijk geïnvesteerd in onze jeugd door het aanschaffen en goed onderhouden van materialen, voetbalkleding, opleidingskosten van onze vrijwilligers en vele (jaarlijkse) evenementen.

Verder is het bij S.K.N.W.K. vanzelfsprekend dat geen enkele speler een vergoeding ontvangt.

Welke vormen van sponsoring zijn mogelijk?

Er zijn vele manieren van sponsoring mogelijk, waarbij uw reclame-uiting prominent in beeld komt. Voorbeelden:

  • Kleding (bijv. compleet tenue, trainingspak, jas, inloopshirt);
  • Sporttas;
  • Reclamebord langs het hoofdveld;
  • Reclamedoek langs het hoofdveld;
  • Wedstrijdbal eerste elftal;
  • Banner op www.sknwk.nl;
  • Goederen/diensten in natura.

Wij bieden ook diverse sponsorpakketten aan waarbij meerdere sponsorvormen tegen een gereduceerd tarief worden aangeboden !!!

Interesse?

Heeft u interesse in het sponsoren van S.K.N.W.K.? Neem contact op met onze sponsorcommissie via sponsorzaken@sknwk.nl. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.