Gastenboek

Schrijf hieronder een reactie in ons Gastenboek. Houd het netjes !!

De volgende gegevens slaan wij op wanneer u reageert, zodat wij eventueel verkeerd gebruik van het gastenboek kunnen tegengaan:

 • Naam (verplicht veld)
 • Email (verplicht veld, wordt echter niet weergegeven op de website)
 • Website (indien ingevuld)
 • Reactie (verplicht veld)
 • IP-adres (automatisch opgeslagen)

7 reacties op "Gastenboek"

 1. Poule van de wedstrijd Roemenië tegen Nederland is na een ruststand van 0-1 geëindigd in een verdiende eindstand van 0-3. Ruim een derde van de poulers hadden de ruststand juist, maar 1 deelnemer had zowel de rust als eindstand juist en dat is Tonnie van den Berge. Tonnie van harte gefeliciteerd.

 2. Na een uitermate slechte wanvertoning van Nederland tegen Oostenrijk met een ruststand van 0-1 en een eindstand van 2-3 in het voordeel van Oostenrijk is de poule er niet uitgegaan. Deze blijft staan tot de volgende wedstrijd. Meespelende gokkers kunnen automatisch meedoen met een inleg van € 2,00 per voorspelling. Nieuwe deelnemers betalen € 4,00 per voorspelling. De wedstrijd volgt via de site. Gewoon via de app mee te doen.

 3. Poule van de wedstrijd Nederland -Frankrijk (met als uiteindelijke resultaat een brilstand) is gewonnen door 2 deelnemers namelijk Daan van der Cingel en Cees Dalebout. Nb 18 deelnemers voor de poule winst waren met de juiste ruststand nog in de race om te winnen. Nu kun je nog poulen voor dinsdag op Nederland -Oostenrijk. Wedstrijd begint om 18.00 uur en je kunt je voorspelling nog appen tot uiterlijk 17.50 uur op dinsdag 25 juni 2024.

 4. De bekerfinale Feijenoord-Nec is na een ruststand van 0-0 geëindigd in een 1-0 overwinning voor Feijenoord. De ruststand zou goed kunnen uitpakken voor 25 deelnemers. Echter slechts 5 deelnemers van die 25 vielen ook in de prijzen met de einduitslag. De winnaars zijn Andrea Stouten, Tim van der Cingel, Jaco Filius, Martin Deurloo en Floor Adriaanse. De 5 winnaars gefeliciteerd met jullie gewonnen prijs en bedrag is inmiddels overgemaakt.

 5. De poule Feijenoord- Ajax met een ruststand van 3-0 en een eindstand van 6-0 wordt niet uitgekeerd, omdat niemand de einduitslag heeft voorspeld. Nu met een extra inleg van € 1,00 per voorspelling wordt de inleg aangewend voor de bekerfinale NEC -FEIJENOORD op 21 april. Geef zelf per mobiel de voorspellingen door aan Cede. Een reminder wordt niet meer verzonden. Wees er snel bij.

 6. JimmyTip | 05-03-2024 at 17:39 |

  Good luck 🙂

 7. Op 3 maart 2024 de echte topper PSV-FEIJENOORD. Allebei de teams schoten elk 1x raak in beide helften zodat er een 2-2 op het scorebord kwam te staan als eindstand. Vele deelnemers aan de poule. Hiervan hadden er 28 deelnemers de ruststand juist en 6 deelnemers hadden de eindstand juist. Helaas voor de zes deelnemers die 2-2 gegokt hadden, waren er 3 die de ruststand niet juist hadden. Zodoende 3 winnaars (Emiel Pollemans, Odana en Monika Kik). Gedrieën krijgen een mooi bedrag uitbetaald. En de felicitaties van de organisator. Op naar de laatste poule van dit seizoen op 7 april tussen FEIJENOORD en AJAX. Iedereen doet dan toch ook weer mee neem ik aan.

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.