Alle rangen en standen van het Dokter van de Zande toernooi 2019

Gisteren, donderdag 30 mei 2019, werd bij S.K.N.W.K. traditioneel op Hemelvaartsdag weer het Onderling S.K.N.W.K. Tournooi gehouden (al weer voor de 40e keer !!). Inmiddels is dit toernooi omgedoopt in Het Dokter van de Zande Toernooi. Onder met name ’s middags prima weersomstandigheden werd een zeer sportief en gezellig toernooi gespeeld.

Ondanks dat het ‘nergens’ om gaat hierbij toch alle rangen en standen van deze editie (achter het team tussen de haakjes staat het aantal strafschoppen dat de teams na afloop van de wedstrijden kregen (deze telden gewoon mee in de scores)):

Overigens nog de complimenten aan Stefan Vermeer (en zijn vriendin Amy). Hij kwam er gisterenmorgen om 07:30 uur achter dat hij het schema dat hij had uitgeprint, was vergeten. Hoe dit op te lossen……!? Nou dachten ze, dan maken we het gewoon zelf 🙂 Zo’n 1,5 uur later was het gereed !! En ik moet zeggen, dit zijn de mooiste hoor !!

Stefan trots bij ‘zijn’ schema !! Ps. we hadden het eigenlijk al aan zijn initialen kunnen weten…… SV (Schema Vergeten) 😉