S.K.N.W.K. JO7-1, JO8-1, JO11-1, JO12-1 en JO13-1 hebben Grote Clubactie loten verkocht in Nieuwerkerk

Vanavond, maandag 16 september 2019, zijn onze jeugdteams JO7-1, JO8-1, JO11-1, JO12-1 en JO13-1, in Nieuwerkerk langs de deur gegaan om loten van de Grote Clubactie te verkopen. Het dorp was verdeeld in wijken en per wijk werd er door een aantal jeugdspelertjes geprobeerd loten te verkopen voor de club.

Uiteindelijk mogen ze de boekjes ook nog mee naar huis nemen om te proberen bij familie, vrienden, bekenden e.v.a. nog loten te verkopen om de opbrengst te verhogen.

De kinderen die vanavond langs de deur zijn gegaan, hadden ook kaartjes bij voor de mensen die niet thuis waren. Bij deze mensen hebben ze zo’n kaartje in de bus gedaan met hierop de naam van de club en verkoper zodat deze mensen onze club alsnog kunnen steunen.

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij je leider of trainer. Hij of zij heeft ook weer lege boekjes om nog meer loten te verkopen.

Het verzoek is om de boekjes uiterlijk 26 oktober weer in te leveren bij je leider of trainer.

Hogere jeugdteams S.K.N.W.K.

Logischer wijs hebben onze hogere jeugdteams (dus S.K.N.W.K. JO15-1, JO17-1, MO17-1 en JO19-1) niet meegelopen langs de deuren. Dit betekent overigens niet dat van hen niet wordt verwacht dat ze ook loten verkopen voor de club. Van hen wordt namelijk verwacht dat ze via social media loten verkopen voor S.K.N.W.K. Het verzoek aan hen is om onze clubpagina delen te delen. Dit kan via WhatsApp, social media en e-mail met vrienden en familie. Via de link http://toolbox.clubactie.nl/actie/SKNWK kan online alles ingevuld en verstuurd worden.

Prijswinnaar(s)

Uiteindelijk zullen aan het eind van de verkoop er ook weer winnaars zijn die individueel en als team de meest loten hebben verkocht. Zij worden hiervoor uiteraard weer beloond.

We willen jullie graag belonen voor jullie inspanningen, dus:

  • De jeugdspeler die de meeste loten verkoopt krijgt een cadeaubon.
  • Voor het team dat als team de meeste loten verkoopt hebben we friet met een snack in de kantine.

 

Namens het jeugdbestuur hartelijk dank aan de jongste jeugdteams voor vanavond en iedereen nog heel veel succes met de verdere verkoop van de loten !!