Tikkie Terug Deel 549 – Start voorbereiding seizoen 2012-2013 lagere seniorenteams en trainingsdag 1e selectie

Logo Tikkie Terug

Op donderdag 4 augustus a.s. start onze eerste selectie met de voorbereiding op het aankomende seizoen. In deze Tikkie Terug, deel 549, gaan we tien jaar terug in de S.K.N.W.K.-historie. Op zaterdag 28 juli 2012 stond er voor de 1e selectie een trainingsdag op het programma. Op deze dag begonnen onze lagere seniorenteams toen ook met de trainingen. Uiteraard zijn hier foto’s van gemaakt.

Op de website stond het volgende:

Eerste selektie had gisteren trainingsdag

Nadat afgelopen week (maandag, woensdag en donderdag) al 3x werd getraind, kregen de spelers van de eerste selektie gisteren, zaterdag 28 juli, een trainingsdag ‘voorgeschoteld’. Om 10:30 uur werd gestart met de eerste training. Rond 12:30 uur werd een heuse broodmaaltijd geserveerd (dank aan Banus voor de soep en Cvo en Mediumvisor voor het verzorgen van de maaltijd). ‘s Middags werd vanaf 13:30 uur nogmaals 1,5 uur getraind.

Na de laatste training was het nog een tijdje gezellig op het terras voor de kantine. Al met al een nuttig maar pittig dagje voor de aanwezigen.

A.s. week wordt er getraind op maandag, en donderdag Dinsdag speelt S.K.N.W.K. 1 haar eerste oefenwedstrijd. Om 19:30 uur is op sportpark ‘Het Springer’ De Melissant 1 de eerste tegenstander van S.K.N.W.K. 1.

Bekijk de foto’s van deze trainingsdag elders op deze site in het Fotoboek.

 

Ook bij de lagere seniorenteams rolt de bal weer

Nadat de eerste selektie afgelopen maandag al aan het nieuwe seizoen is begonnen, rolt vanaf gisteren, zaterdag 28 juli, ook de bal weer bij het 2e, 3e en 4e elftal. Onder aanvoering van nieuwe trainer Toon v/d Berge werden de 12 aanwezigen voor het eerst dit seizoen weer ‘onder handen genomen’.

Na zo’n 1,5 uur training konden ook de spelers van de lagere seniorenteams aanschuiven in de kantine waar voor de eerste selektie i.v.m. een trainingsdag een broodmaaltijd werd geserveerd. Hierna lekker douchen en daarna was het uiteraard nog tijd voor de 3e helft.

De volgende training is a.s. donderdag 2 augustus, aanvang 19:00 uur.

Bekijk de foto’s van deze eerste training elders op de site in Het Fotoboek.

 

De Foto’s:

Trainingsdag 1e selectie en 1e training lagere seniorenteams