Tikkie Terug Deel 550 – Trainingsdag voor de 1e en 2e selectie (zaterdag 31 juli 2010)

Logo Tikkie Terug
A.s. donderdag, 4 augustus 2022, start voor onze 1e selectie de voorbereiding op het seizoen 2022-2023. Een mooie gelegenheid voor Tikkie Terug om terug te kijken naar een voorbereiding uit de historie. We gaan daarom 12 jaar terug in onze geschiedenis. Exact 12 jaar geleden, zaterdag 31 juli 2022, stond er een trainingsdag op het programma voor de 1e selectie.

Omdat we toen nog niet over kunstgras beschikten 😉 en de velden ook toen heel droog waren, was er gezorgd voor een mooi alternatief. In samenwerking met Leon v/d Wel was naast ons 2e veld een ‘3e veld’ gecreëerd waarop we toen enkele weken konden trainen. Dit geschiedde.

Op de website stond het volgende:

Pittige trainingsdag voor 1e en 2e selektie SKNWK

Nadat afgelopen donderdag de eerste training al was gehouden werd vandaag, zaterdag 31 juli, om 10:00 uur gestart met een heuse trainingdag voor de eerste en tweede selektie. ‘s Ochtends werd een training afgelegd. Rond het middag uur werd een heuse broodmaaltijd geserveerd (dank aan JvS en CvO). ‘s Middags werden nog een aantal partijspelen gedaan door de aanwezigen.

Al met al een nuttig maar pittig dagje voor de aanwezigen. As. week wordt er getraind op dinsdag en donderdag (aanvang 19:30 uur). Zaterdag speelt S.K.N.W.K. 1 haar eerste oefenwedstrijd. Om 14:30 uur is De Jonge Spartaan 1 de eerste tegenstander van S.K.N.W.K. 1. S.K.N.W.K. 2 traint zaterdag om 11:00 uur.

Bekijk de foto’s van deze trainingsdag elders op deze site in het Fotoboek.

De foto’s: