Tikkie Terug Deel 559 – Zaterdag 11 augustus 2012: oefenwedstrijden S.K.N.W.K. 1 en 2 en mossels eten op Het Springer

Logo Tikkie Terug

Voor Tikkie Terug Deel 559 gaan we ruim 10 jaar terug in de S.K.N.W.K.-historie. Op zaterdag 11 augustus 2012 stonden er op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ eerst twee oefenduels gepland. Na afloop van deze wedstrijden werden er ook nog mossels gegeten. In deze periode waren we ook druk bezig met de bouw van ons dakterras.

Op de website stond het volgende:

De mossels zijn schoongemaakt

Vanmiddag spelen zowel S.K.N.W.K. 1 als 2 een thuiswedstrijd. Het tweede trapt af om 14:30 uur, S.K.N.W.K. 1 om 17:00 uur. Kom dus lekker naar ‘Het Springer’.

Na afloop van de wedstrijd van S.K.N.W.K. 1 kunnen er mossels gegeten worden. Onder het genot van een drankje lekker op het terras!

Vanmorgen zijn deze mossels schoongemaakt. Door de vele vrijwilligers vanmorgen (17 personen) was het zo gebeurd. Hartelijk dank hiervoor en tot vanmiddag.

Hieronder enkele foto’s van het schoonmaken van vanmorgen:

 

Vanmiddag ook gewoon een terras op ‘Het Springer’

Ondanks het feit dat er volop gebouwd wordt aan het nieuwe dakterras voor onze kantine is er vanmiddag ook ‘gewoon’ een terras.

Dus onder heerlijke weersomstandigheden eerst ‘genieten’ van de oefenwedstrijden van S.K.N.W.K. 1 en 2 en daarna aanschuiven voor de mosseltjes en een drankje.

Tot vanmiddag !!

 

S.K.N.W.K. 2 – WIK 1(V) 4-2

Op een zonovergoten sportpark werd op 11 augustus al de 2e oefenpot afgewerkt. WIK 1 was de tegenstander. Voor de wedstrijd werden nieuwe inloopshirts aangeboden door HILBRA waar we zeer dankbaar voor zijn. De wedstrijd werd gestart met enkele veranderingen in het team oa dor autopech en een iets te lang rustmoment, Tilly nog bedankt voor het wekken. Desondanks werd de wedstrijd goed begonnen en werden er aan beide zijde kleine kansen gecreerd.

Na een foutieve terugspeelbal van Frank kon de spits alleen door en langs Koen de bal in doel werken. WIK 1 op voorsprong, dat was lang geleden. Het werd zowaar nog gekker na een corner van WIK waar Jurjen zijn lichtvoetigheid weer eens liet zien en zijn voet optilde voor een aankomende bal, 2-0. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust begon het 2e direct fel en dit resulteerde snel in een doelpunt van Stefan. Toen was het 2e los en volgde de doelpunten en elkaar vrij snel op. Nog 2x Stefan en 1x Martijn na een afgemeten voorzet. Een opmerkelijke actie was ook nog en wel een aanvallende kopbal van Jurjen. Helaas zag je hier dat hij nog te weinig ervaring hiermee heeft om dit in een doelpunt om te zetten. WIK 1 was conditioneel op en miste hierdoor de scherp om nog enkele kansen te benutten.

Zodoende bleef de eindstand 4-2. Een nuttige en leuke pot voetbal. Volgende week is de eerste bekerwedstrijd.

geschreven door: KdJ

De Foto’s:

 

Hilbra sponsort nieuwe inloopshirts S.K.N.W.K. 2

Het tweede elftal van S.K.N.W.K. heeft gisteren voorafgaand aan het oefenduel met s.v. W.I.K. ’57 1 nieuwe inloopshirts gekregen. Deze inloopshirts zijn gesponsord door Hilbra Spackspuitbedrijf uit Nieuwerkerk.

Uiteraard werd er door S.K.N.W.K. 2 geposeerd bij het reclamebord van Hilbra. Op de foto ook Patricia Hillebrand van Hilbra SpackSpuitbedrijf.

Namens S.K.N.W.K. willen we Hilbra hartelijk danken voor de mooie inloopshirts.

 

Goede en nuttige oefenpot voor S.K.N.W.K. 1

Gisteren speelden de blauw/zwarten al weer hun vierde oefenwedstrijd van deze voorbereiding. Op het eigen sportpark ‘Het Springer’ was sc Gastel 2 de tegenstander. Na een goede oefenpot eindigde de wedstrijd in een 2-2-eindstand.

Na drie mindere wedstrijden van S.K.N.W.K. is het goed om te zien dat wat ‘gevestigde namen’ weer terug zijn. Met name de aanwezigheid van Robert Padmos blijkt voor S.K.N.W.K. 1 toch erg belangrijk.

Deze Padmos was indirect ook de aanleiding tot de 1-0. Een prima lange bal van verdediger Alex Andeweg kwam bij Robert Padmos. Hij was niet zelfzuchtig en legde de bal prima af op Remco Veenboer die de openingstreffer deed aantekenen.

Uit een corner kwamen de gasten terug tot 1-1. Maar nog voor de rust was het Wilco de Valk die S.K.N.W.K. terug op voorsprong zette, 2-1.

In de tweede helft werd er nog één keer gescoord. sc Gastel 2 versloeg doelman Mike Bakker nog 1x en zette de eindstand op het scorebord van 2-2.

Noemenswaardig is nog dat de zeer jeugdige Yannick v/d Cingel aan S.K.N.W.K.-zijde zijn debuut maakte in het eerste elftal. Het had nog mooier kunnen zijn, want Yannick had de 3-2 op zijn schoen. Helaas strandde zijn poging op de doelman en bleeft het dus bij 2-2.

Na afloop van dit sportieve duel waren er mossels voor zowel S.K.N.W.K. 1 als tegenstander sc Gastel 2 (en alle overige aanwezigen bij S.K.N.W.K.). Het was een geslaagd dagje.

Voor S.K.N.W.K. 1 geen trainen meer op maandagavond. A.s. dinsdag, 14 augustus, treden ze weer aan voor een oefenwedstrijd. In Nieuwerkerk is Bevelanders 1 de tegenstander. Aanvang van dit oefenduel is 19:30 uur.

Donderdagavond wordt er om 19:30 uur getraind, waarna a.s. zaterdag, 18 augustus, wordt gestart met het bekertoernooi. De eerste tegenstander voor S.K.N.W.K. 1 is Patrijzen 1. In ‘s Heerenhoek is de aftrap om 17:00 uur.

 

De Foto’s:

 

Gezellig mosselavondje bij S.K.N.W.K.

Gisteren na afloop van het oefenduel S.K.N.W.K. 1 – sc Gastel 2 waren er overheerlijke mossels voor alle aanwezigen op sportpark ‘Het Springer’. Deze vonden dan ook gretig aftrek. Ook onze gasten uit Gastel lieten zich de mossels heerlijk smaken (en gelijk hadden ze). Het werd een gezellig en geslaagd mosselavondje.

Speciale dank aan door de gebroeders Stouten van de ‘Bru 24’ die de mossels hebben aangeboden. Verder aan Piet Hart en Harald Kesteloo van het koken van de mossels. Ook de schoonmakers van de mossels, ‘de mosselbakkers’, het barpersoneel en verder iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen dank voor een geslaag avondje S.K.N.W.K.

Bekijk de foto’s elders op deze site in Het Fotoboek.

 

De Foto’s: