Tikkie Terug Deel 563 – Western Party van zaterdag 28 oktober 2017

Logo Tikkie Terug

A.s. zaterdag, 29 oktober 2022, wordt er in onze kantine voor alle seniorenleden, JO19-1, vrijwilligers, rustende leden en supporters weer een feestje gehouden. Het thema is deze keer Oktoberfest. In het verleden zijn er uiteraard wel vaker zulke feestjes georganiseerd. We gaan voor deze Tikkie Terug (deel 563) 5 jaar terug in de S.K.N.W.K.-historie. Op zaterdag 28 oktober 2017 werd een Western Party gehouden en was onze kantine omgebouwd tot een heuse saloon 🙂

Op de website stond het volgende:

Western Party S.K.N.W.K. was gezellige bende

Gisteren, zaterdag 28 oktober 2017, was er weer een themafeestje bij S.K.N.W.K. Een heuse Western Party. De kantine van S.K.N.W.K. was omgetoverd tot een ‘Saloon’. Mede door de aankleding (stro op de vloer) en de 60 aanwezigen (die bijna allemaal in gepaste kledij waren gekomen) zag het er zeer sfeervol en gezellig uit. En dat was het dan ook zeker.

Rond het klokje van 20:00 uur druppelden de eersten binnen. Als welkomstdrankje was er een Flugeltje. Bijna iedereen op de foto voor de prachtige Wanted-poster. Hierna werd het tijd voor een/meerder versnapering(en). Het moet altijd eventjes loskomen, maar rond half 10 ging het feestje echt ‘aan’. Met de gezellig live-muziek werd het een geslaagde avond. Ook de heerlijke hapjes vonden gretig aftrek. Rond 00:30 uur stopte de muziek en kon iedereen zo zachtjes aan ook zijn paard weer van stal halen om de terugreis in te zetten……..

Het is lastig om mensen persoonlijk te bedanken, omdat dan snel iemand vergeten wordt. Maar vanaf deze plaats dank aan de organisatie, mensen achter de bar, bedrijven voor de medesponsoring (korting), alle aanwezigen en verder iedereen die we dan nog vergeten zijn !!

Bekijk meer foto’s elders op de site in Het Fotoboek.

De Foto’s: