SKNWK aardig verzwakt richting derby met opkrabbelend ZSC’62

Bron: www.wereldregio.nl

Johnny van Dijke, trainer van SKNWK, heeft niet zoveel meer te kiezen voor zijn favoriete elf voor de derby tegen ZSC’62, dat de laatste twee wedstrijden tekenen van herstel vertoont.

SKNWK mist Thomas Folmer, Machiel Schot, David van den Broeke, Remon de Jonge en Remco van den Berge wegens blessures. ZSC’62, dat vorige week na de zege op Bruse Boys de laatste plaats overdeed aan de tegenstander van zaterdag, kan alleen Ian van Essen niet opstellen. De voetballer kreeg dinsdag na afloop van de wedstrijd tegen Halsteren, een vermakelijke 3-3, rood. In dezelfde derde klasse B ontmoet Bruse Boys De Jonge Spartaan.

Sander Backx (blessure) en Bram de Jonge (ziek) gaan niet mee naar de uitwedstrijd van MZC’11 tegen FC Axel dat voor laatste staat in de tweede klasse G.

Westhoek ontvangt in de vierde klasse B op sportpark Van Zuijen Smerdiek zonder de al lang geblesseerde Quincy van der Deijl. Brouwershaven krijgt Noad’67 op bezoek en kan Senna Steenhorst (blessure), Luuk Mabelis (schorsing) en Jerome Theijssen (vakantie) niet opstellen. Duiveland, nummer twee achter de ongenaakbare koploper Wolfaartsdijk die zaterdag naar WIK’57 gaat, is behoorlijk compleet voor het treffen met SPS. Er zijn alleen blessures bij Roy Quik en Joran Buijs. Hetzelfde WIK’57, derde in stand, doet het tegen de lijstaanvoerder zonder de geblesseerden Dennis Dekker en Ian van der Wekken. Harmen de Bok en Nick den Boer zijn twijfelgevallen.