Kapelle heeft de pech dat Halsteren net op tijd het licht ziet, SKNWK pakt in 28 minuten eerste zege

DERDE KLASSE B Kapelle gaf in de derde klasse B bij Halsteren een 0-2-voorsprong weg. In de slotminuut trok de thuisclub met een rake penalty alsnog de 3-2-zege over de streep. Het duurde lang voordat op het Halsterse sportpark de tweede helft kon beginnen. De sleutel van de lichtinstallatie was zoek

Kruiningen hield een punt over aan het duel bij Den Bommel: 1-1. Bruse Boys moest het onderspit delven tegen De Jonge Spartaan: 0-2. Tholense Boys deed lang goed mee tegen koploper Prinsenland, om op het eind toch met lege handen te staan: 1-4. Door dat resultaat zijn de Brabanders winterkampioen. SKNWK boekte in de derby tegen ZSC’62 de eerste zege van het seizoen. Het werd 4-2.

SKNWK-ZSC’62 4-2: Tot de derby van zaterdag had SKNWK nog geen wedstrijd gewonnen, maar daar bracht de promovendus tegen de buurman verandering in. In de 28ste minuut was eigenlijk al duidelijk dat de eerste zege van het seizoen, in de laatste competitiewedstrijd van het jaar, een feit was. Dankzij een eigen doelpunt werd het toen 4-0. Jarno van Nieuwenhuize (tweede minuut), Stijn Dooge (tiende minuute) en Tim van der Cingel (21ste minuut) hadden toen al gescoord. Voor de pauze werd het nog wel 4-1 en na de pauze maakte Mike de Voogd er 4-2 van, maar de eerste zege van SKNWK kwam niet meer in gevaar. Beide ploegen staan daardoor na zaterdag op vijf punten.

SKNWK (blauw-zwart) won zaterdag voor het eerst dit seizoen. © Marieke Mandemaker