Tikkie Terug Deel 567 – S.K.N.W.K. Kerst-Bingo door de jaren heen

Logo Tikkie Terug

Morgen, zaterdag 17 december 2022, wordt in onze kantine voor de 9e keer de Kerst-Bingo georganiseerd. Een mooie gelegenheid voor een nieuwe Tikkie Terug (deel 567) met een terugblik op dit fenomeen door de jaren heen.

2012:

2013:

Ook 2e editie Kerst Bingo was heel gezellig & leuk

Na het succes van vorig jaar ook dit jaar op de zaterdag voor Kerst weer Bingo bij S.K.N.W.K. Met uiteindelijk zo’n 50 deelnemers aan de Kerst-Bingo kunnen we terug kijken op een zeer geslaagd dagje. Gisteren rond 14:00 uur druppelden de eerste deelnemers binnen in de kantine.

Iets voor drie uur kon worden gestart met de eerste ronde. Uiteindelijk werden er vijf rondes afgewerkt.

Tussendoor was er nog voor iedereen verse snert met (rogge)brood met spek. En waren er diverse hapjes. Dit allemaal onder het genot van een heerlijke versnapering.

Om niemand te passeren noemen we geen namen, maar vanaf deze plaats dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze zeer geslaagde dag.

Zeker te weten ook volgend jaar weer Kerst-Bingo. Zet de datum dus maar alvast in je nieuwe agenda.

2014:

Ook 3e Kerst-Bingo weer met heel veel enthousiasme en plezier ontvangen

Voor de 3e keer op een rij werd bij S.K.N.W.K. op de zaterdag voor Kerst weer Bingo georganiseerd. Met uiteindelijk ruim 50 deelnemers aan de Kerst-Bingo kunnen we terug kijken op een zeer geslaagd dagje. Gisteren rond 14:30 uur druppelden de eerste deelnemers binnen in de kantine. Omdat S.K.N.W.K. 3 en 4 allebei nog een inhaalwedstrijd moesten spelen op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ begon de Bingo iets later. Tegen 15:45 uur werd er voor de eerste keer aan de Bingo-Molen gedraaid.

kerstbingo_2014

Uiteindelijk werden er vijf rondes afgewerkt. Tussendoor was er nog voor iedereen verse snert. En waren er diverse hapjes. Dit allemaal onder het genot van een heerlijke versnapering. Rond 19:00 uur was, nadat ook nog een ronde Rad van Avontuur was gedaan, deze 3e Kerst-Bingo afgelopen en gaat ook deze weer de historie in als zeeeeeeer geslaagd. Uiteraard was er hierna nog wel tijd voor een afzakkertje.

Om niemand te passeren noemen we geen namen, maar vanaf deze plaats dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze zeer geslaagde dag.

Zeker te weten ook volgend jaar weer Kerst-Bingo. Zet de datum, zaterdag 19 december 2015, dus maar alvast in je nieuwe agenda !!

2015:

Ook 4e Kerst-Bingo was weer super geslaagd !!

Voor al weer de 4e keer op een rij werd bij S.K.N.W.K. op de zaterdag voor Kerst weer Kerst-Bingo georganiseerd. Met uiteindelijk maar liefst ruim 60 deelnemers aan de Kerst-Bingo kunnen we terug kijken op een zeer geslaagd dagje. Vanmiddag rond 14:00 uur druppelden de eerste deelnemers binnen in de kantine. Omdat S.K.N.W.K. 3 nog een inhaalwedstrijd moesten spelen op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ begon de Bingo iets later. Tegen 14:45 uur werd er voor de eerste keer aan de Bingo-Molen gedraaid.

P1450298

Uiteindelijk werden er vijf rondes afgewerkt. Tussendoor was er nog voor iedereen verse snert. En waren er diverse hapjes. Dit allemaal onder het genot van een heerlijke versnapering. Rond 18:30 uur was, nadat ook nog een 2e ronde Rad van Avontuur was gedaan deze 4e Kerst-Bingo afgelopen en gaat ook deze weer de historie in als super geslaagd. Uiteraard was er hierna nog wel tijd voor een afzakkertje.

P1450299

Om niemand te passeren noemen we geen namen, maar vanaf deze plaats dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze zeer geslaagde dag. Met name ook de sponsors van de diverse prijzen willen we namens de club en organisatie van de KerstBingo nogmaals hartelijk danken !! En niet in de laatste plaats alle zeer enthousiaste deelnemers en aanwezigen vanmiddag in de kantine !!

P1450300

Zeker te weten ook volgend jaar weer Kerst-Bingo. Zet de datum, zaterdag 17 december 2016, dus maar alvast weer in je agenda !!

P1450301

2016:

Ook de 5e editie van de Kerst-Bingo bij S.K.N.W.K. was grandioos

Voor al weer de 5e keer op een rij werd bij S.K.N.W.K. weer een Kerst-Bingo georganiseerd. Met uiteindelijk zo’n 70 deelnemers aan de Kerst-Bingo kunnen we terug kijken op een zeer geslaagd dagje. Gisterenmiddag vanaf ca. 13:30 uur uur druppelden de eerste deelnemers binnen in de kantine. Omdat S.K.N.W.K. 4 nog een inhaalwedstrijd moesten spelen op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ begon de Bingo iets later. Tegen 14:30 uur werd er voor de eerste keer aan de Bingo-Molen gedraaid door inmiddels de vaste Bingo-Masters Jos van Spier en Martijn Neele.

Uiteindelijk werden er vijf rondes afgewerkt. Tussendoor was er nog voor iedereen verse snert. En waren er diverse hapjes. Dit allemaal onder het genot van een heerlijke versnapering. Rond 18:30 uur was, nadat er tussendoor ook nog 2 verlotingrondes waren geweest deze 5e Kerst-Bingo afgelopen. Het was weer echt bere gezellig. Uiteraard was er hierna nog wel tijd voor een afzakkertje.

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze zeer geslaagde dag. Met name ook de sponsors van de diverse prijzen willen we namens de club en organisatie van de Kerst-Bingo nogmaals hartelijk danken !! En niet in de laatste plaats alle zeer enthousiaste deelnemers en aanwezigen in de kantine !! En niet te vergeten het barpersoneel, keukenprins, snertkokers, hulpjes bij de verloting en de Bingo-Masters !!

2017:

Ook 6e editie Kerst-Bingo S.K.N.W.K. was weer super gezellig

Voor al weer de 6e keer op een rij werd gisteren, zaterdag 23 december 2017, bij S.K.N.W.K. weer een Kerst-Bingo georganiseerd. Met uiteindelijk ruim 70 deelnemers aan deze 6e edutue kunnen we terug kijken op een zeer geslaagd dagje bij S.K.N.W.K. Gisterenmiddag vanaf ca. 13:30 uur uur (sommigen waren zelfs iets eerder om maar een goed plekje te hebben 🙂 ) druppelden de eerste deelnemers binnen in de kantine. Rond 14:15 uur, toen de meesten aanwezig waren, werd er voor de eerste keer aan de Bingo-Molen gedraaid door onze vaste Bingo-Masters Jos van Spier en Martijn Neele.

Uiteindelijk werden er vijf rondes afgewerkt. Tussendoor was er voor iedereen zoals inmiddels ook al een soort van traditie is verse snert. En er waren natuurlijk nog diverse snacks en hapjes. Dit allemaal onder het genot van een heerlijke versnapering. Vanwege de vele prijzen werder er ook nog enkele verlotingen gedaan en aan het eind van de Kerst-Bingo werden uit alle gebruikte Bingo-kaarten ook nog wat prijswinnaars bekend gemaakt. Uiteindelijk konden we ruim na 20:00 uur moe, maar voldaan, de kerstverlichting doven en met een zeer goed gevoel de kantine voor de laatste keer sluiten dit jaar.

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze zeer geslaagde dag. Met name ook de sponsors van de diverse prijzen willen we namens de club en organisatie van de Kerst-Bingo nogmaals hartelijk danken !!  En uiteraard onze Bingo-Masters Jos en Martijn voor weer een top middag !!

2018:

De 7e editie van de S.K.N.W.Kerst Bingo was weer super geslaagd !!

Voor al weer de 7e keer op een rij werd bij de blauw/zwarten gisteren, zaterdag 22 december 2018, een Kerst-Bingo georganiseerd. Met uiteindelijk ook deze keer weer ruim 70 deelnemers kunnen we terug kijken op een zeer geslaagd dagje bij S.K.N.W.K. Gisterenmiddag ging rond 13:30 uur de kantine open en druppelden de eerste deelnemers al gelijk binnen in de kantine. Dit uiteraard om een goed plekje te bemachtigen in de kantine. Iets na 14:00 uur, toen de meesten aanwezig waren, werd er voor de eerste keer aan de Bingo-Molen gedraaid door onze vaste Bingo-Masters Jos van Spier en Martijn Neele.

Uiteindelijk werden er zoals we inmiddels gewend zijn vijf rondes gespeeld. Tussendoor waren er voor alle aanwezigen overheerlijke snackjes en was er een stukje kaas of worst. En inmiddels ook een traditie zo tussen 16:00 uur en 17:00 uur verse snert. Dit allemaal onder het genot van een heerlijke drankje.

Vanwege de vele prijzen werden er ook nog drie verlotingen gedaan en aan het eind van de Kerst-Bingo werden uit alle gebruikte Bingo-kaarten ook nog wat prijswinnaars bekend gemaakt. Uiteindelijk konden zo rond 20:00 uur de meeste deelnemers aan de Kerst Binog moe, maar voldaan, naar huis. Een enkeling bleef nog eventjes hangen voor nog een drankje. De organisatie heeft de kantine gelijk alle kerstversiering weer opgeborgen en tafels en stoelen weer op hun plaatsen terug gezet, zodat de Kerst Bingo 2018 inmiddels echt verleden tijd is.

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze zeer geslaagde dag. De mensen achter de bar en in de keuken. Met name ook de sponsors van de diverse prijzen willen we namens de club en organisatie van de Kerst-Bingo nogmaals hartelijk danken !!  En Nelleke (en haar vader voor het snijwerk van de ingrediënten) voor de overheerlijke soep !! En uiteraard niet te vergeten de organisatoren van deze Kerst Bingo, Jos en Martijn; voor weer een top middag/avond !!

Tot volgend jaar, want dan zullen we op zaterdag 21 december 2019 de 8e editie van de Kerst Bingo houden !!

Foto’s:

2019:

Weer een super gezellige editie van de Kerst-Bingo bij S.K.N.W.K.

Gisteren, zaterdag 21 december 2019, werd al weer voor de 8e keer op een rij bij S.K.N.W.K. een Kerst-Bingo georganiseerd. Inmiddels een traditie op de zaterdag voor Kerst voor het hele gezin. Met uiteindelijk ook deze keer weer een kleine 80 deelnemers kunnen we terug kijken op een zeer geslaagd dagje bij S.K.N.W.K.

Gisterenmiddag ging rond 13:30 uur de kantine open en druppelden de eerste deelnemers al gelijk binnen in de kantine. Dit uiteraard om een goed plekje te bemachtigen in de kantine. Iets na 14:00 uur, toen de meesten aanwezig waren, werd er voor de eerste keer aan de Bingo-Molen gedraaid door onze vaste Bingo-Masters Jos van Spier en Martijn Neele.

Omdat ‘s morgens de inhaalwedstrijd van S.K.N.W.K. 1 uit bij Schoondijke werd afgelast, konden gelukkig ook de spelers van de 1e selectie die zich hadden aangemeld voor de Kerst-Bingo alsnog meedoen. Uiteindelijk werden er zoals we inmiddels gewend zijn vijf rondes gespeeld. Tussendoor waren er voor alle aanwezigen overheerlijke snackjes en was er een stukje kaas of worst. En inmiddels ook een traditie zo rond een uurtje om 17:00 uur verse snert. Dit allemaal onder het genot van (een) heerlijke drankje(s).

Vanwege de vele prijzen werden er ook nog drie verlotingen gedaan en aan het eind van de Kerst-Bingo werden uit alle gebruikte Bingo-kaarten ook nog wat prijswinnaars bekend gemaakt. Uiteindelijk was zo rond 19:00 uur deze 8e editie ten einde. Een enkeling bleef nog eventjes hangen voor nog een drankje. Ook werd er nog een potje spijkerslaan gespeeld.

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze zeer geslaagde dag. De mensen achter de bar en in de keuken. Met name ook de sponsors van de diverse prijzen willen we namens de club en organisatie van de Kerst-Bingo nogmaals hartelijk danken !!  En Nelleke (en haar vader voor het snijwerk van de ingrediënten) voor de overheerlijke soep !! Ook de verloters (Toon en Jacco (en Mariska voor de hulp bij de verkoop van de lootjes) en Malou voor de hulp bij de verloting).

En uiteraard niet te vergeten de organisatoren van deze Kerst Bingo, Jos en Martijn; voor weer een top middag/avond !!

Foto’s:

2020:

Geen editie i.v.m. Corona

2021:

Geen editie i.v.m. Corona, maar wel:

Online versie blijkt geweldig alternatief voor gewone Kerstbingo

Met de geldende coronamaatregelen moesten we voor het 2e jaar op rij besluiten dat we de Kerstbingo niet konden organiseren in de kantine. Op de zaterdag voor Kerst de laatste jaren toch goed voor zo’n 75 deelnemers in onze kantine met een middag vullend programma. Echter niet getreurd, want dit jaar kwam er een alternatief. Remon de Jonge, Kevin Schiettekatte, Stefan Vermeer en René Verschoor besloten dit jaar een Online versie van de Kerstbingo te organiseren. En wel vandaag, zaterdag 18 december 2021. Het werd echt een top middag !!

Afgelopen week werd de kantine al in gereedheid gebracht en werden de prijzen geregeld. Tot vorig weekend konden de mensen zich aanmelden. En uiteindelijk waren alle 75 setjes Bingokaarten verkocht !! Geweldig. Vanmorgen werden de kaarten bezorgd bij de deelnemers. Al dan niet met het mee bestelde eten/drank pakketje. Ook kregen alle deelnemers een blik erwtensoep, want ook dit was een traditie bij de Kerstbingo (al was het dan verse snert).

Begin van de middag ontving iedereen een link om deel te nemen via een online verbinding en rond 14:00 uur gingen we van start. Het bleek echt een groot succes. Zeker het feit dat de organisatie de gewonnen prijzen na afloop van elke Bingo-ronde ook gelijk gingen bezorgen bij de winnaars !! Dit allemaal ook live te volgen via de livestream bij alle deelnemers !!

Uiteindelijk werden er vier potjes gespeeld. Tot slot werden er nog veel prijzen verloot onder de deelnemers zodat uiteindelijk heel veel mensen toch iets gewonnen hebben !!

Rond het klokje van 17:30 uur was het einde van deze eerste Online Kerstbingo. Het bleek echt een super alternatief voor de ‘fysieke’ versies die we al 8 jaar hebben kunnen organiseren. Hopelijk volgend jaar de 9e editie, maar mocht dit überhaupt opnieuw niet kunnen, dan is dit zeker geen straf !!

Vanaf deze plaats dank aan de organisatie en uiteraard aan alle deelnemers. En een groot woord van dank aan alle sponsoren van de schitterende prijzen !!

Bekijk meer foto’s van deze Online Kerstbingo elders op deze site in Het Fotoboek.

2022:

9e editie Kerst-Bingo met Jos en Martijn