Tikkie Terug Deel 571 – Nieuwjaarstraining van zaterdag 7 januari 2017

Logo Tikkie Terug

Traditiegetrouw luiden we het nieuwe jaar altijd in met een Nieuwjaarstraining en aansluitend de Nieuwjaarsreceptie. Helaas kon dit de afgelopen twee jaar geen doorgang vinden i.v.m. corona, maar dit jaar ‘mag’ het weer wel. Omdat aankomend weekend onze 1e selectie op trainingskamp is naar Düsseldorf is het wel iets later dan we gewend zijn. Zaterdag 14 januari 2023 is het zover.

Een mooie gelegenheid voor weer een nieuwe editie van Tikkie Terug (deel 571) waar we terugkijken op een eerdere Nieuwjaarstraining. We gaan deze keer 6 jaar terug in de S.K.N.W.K.-historie. Om precies te zijn naar zaterdag 7 januari 2017.

Op de website stond het volgende:

Seniorenteams beginnen nieuwe jaar inmiddels traditiegetrouw met de Nieuwjaarstraining

Evenals voorgaande jaren is het nieuw jaar bij S.K.N.W.K. opnieuw ‘ingeluid’ met een Nieuwjaarstraining. Vanmiddag stonden omstreeks 14:15 uur zo’n 22 spelers op het veld. En uiteraard nog wat supporters langs de lijn. Omdat het oefenduel van S.K.N.W.K. 1 vanmorgen werd afgelast, was ook de 1e selectie aanwezig. Gelukkig maar, want anders was de spoeling redelijk ‘dun’ geweest’.

Na ruim een uur training kon heerlijk de douches worden opgezocht. Daarna was het tijd voor de Nieuwjaarsreceptie in de kantine welke om 16:00 uur begon.

Bekijk nog meer foto’s van deze Nieuwjaarstraining elders op de site in Het Fotoboek.

De Foto’s: