Tikkie Terug Deel 572 – Nieuwjaarstraining en Nieuwjaarsreceptie van zaterdag 4 januari 2014

Logo Tikkie Terug

Traditiegetrouw luiden we het nieuwe jaar altijd in met een Nieuwjaarstraining en aansluitend de Nieuwjaarsreceptie. Helaas kon dit de afgelopen twee jaar geen doorgang vinden i.v.m. corona, maar dit jaar ‘mag’ het weer wel. Omdat dit weekend onze 1e selectie op trainingskamp is naar Düsseldorf is het wel iets later dan we gewend zijn. Zaterdag 14 januari 2023 is het zover.

Een mooie gelegenheid voor weer een nieuwe editie van Tikkie Terug (deel 572) waar we terugkijken op een eerdere Nieuwjaarstraining en Nieuwjaarsreceptie. We gaan deze keer 8 jaar terug in de S.K.N.W.K.-historie. Om precies te zijn naar zaterdag 4 januari 2014.

Op de website stond het volgende:

2014 begonnen met gezellige Nieuwjaarstraining

Evenals vorig jaar is het jaar opnieuw ‘ingeluid’ met een Nieuwjaarstraining. Vanmiddag om 14:00 uur stond er 30 man op het veld. En uiteraard nog wat supporters langs de lijn. Hiermee kunnen we dus opnieuw concluderen dat dit een groot succes is/was !!

Er werd een partij gespeeld van 2x 35 minuten. Tussendoor was er nog een bakje thee. Na afloop van de gezellige training konden de douches worden opgezocht. Daarna kwam bijna iedereen nog naar de kantine, want om 16:00 uur begon de Nieuwjaarsreceptie.

Het is nog wel eventjes weg, maar ook volgend jaar zullen we zeker het nieuwe jaar beginnen met de Nieuwjaarstraining (3 januari 2015).

Bekijk de foto’s van de Nieuwjaarstraining elders op de site in Het Fotoboek.

Nieuwjaarsreceptie gezellig en druk bezocht

Omdat vorig jaar de Nieuwjaarsreceptie zeer matig werd bezocht, werd toen besloten om deze dit jaar na de Nieuwjaartraining te houden. Dit bleek een groot succes. Met zo’n 60 aanwezigen was het een zeer gezellige en druk bezochte Nieuwjaarsreceptie.

Vanmiddag werd om 14:00 uur begonnen met de Nieuwjaarstraining. Hier waren zo’n 30 aanwezigen. Na de training kwamen de meesten ook nog naar de Nieuwjaarsreceptie.

Aangevuld met nog vele anderen was het vanmiddag vanaf 16:00 uur een geslaagde Nieuwjaarsreceptie. Voorzitter Dirk v/d Sleen keek uiteraard ook nog eventjes terug op 2013. Maar met name wilde hij namens het bestuur van S.K.N.W.K. iedereen alle goeds en heel veel gezondheid voor 2014 toewensen.

Na dit officiële gedeelte werd onder het genot van een hapje en een drankje nog lang en gezellig ‘nagekeuveld’ met alle aanwezigen.

Dank gaat uit naar de mensen die dit gisteren allemaal weer voor elkaar hebben gemaakt en uiteraard naar alle aanwezigen.

Overigens wegens het grote succes zal de Nieuwjaarsreceptie van 2015 ook dan na de Nieuwjaarstraining worden gehouden. Het is maar dat u het weet…

Bekijk foto’s van de Nieuwjaarsreceptie elders op de site in Het Fotoboek.

De Foto’s:

Nieuwjaarstraining:

Nieuwjaarsreceptie: