Tikkie Terug Deel 575 – Gekostumeerd voetbal op Het Springer (februari 2022)

Logo Tikkie Terug

Dit weekend wordt weer Carnaval gevierd ‘onder de rivieren’. Een aantal dagen feesten in de mooiste outfits. Vorig jaar (toen we net weer uit lock-down mochten) hebben we bij S.K.N.W.K. Gekostumeerd Voetbal gespeeld. Ook vooral vanwege het feit dat we toen nog niet konden en mochten darten in de kantine.

Deze Carnavalsperiode is een mooie gelegenheid om hier nog eens op terug te kijken op dit toch wel geweldige evenement.

Op de website stond het volgende:

Gekostumeerd Voetbal zorgt voor veel vertier op Het Springer

Met de aankondiging dat ‘we weer mochten’ werd er gisteren uiteraard weer wat georganiseerd op sportpark ‘Het Springer’. Normaal gesproken wordt er in dit weekend (carnavalsweekend) ons eigen darttoernooi Het Springer Open georganiseerd, maar omdat dit allemaal iets te kort dag werd, gingen we op zoek naar een alternatief. In eerste instantie werd dit gevonden in een pokertoernootje (om 15:00 uur).

Omdat er geen wedstrijden gepland stonden voor S.K.N.W.K.-teams werd in overleg met de trainers/leiders van onze seniorenteams (S.K.N.W.K. 1, 2 en 3) en ons oudste jeugdteam (JO19-1) besloten om dan voor aanvang van dit pokertoernooitje eerst nog eventjes te gaan trainen. En omdat het toch ‘carnaval’ was dan ook maar gelijk gekostumeerd 🙂

Rond 13:00 uur was iedereen aanwezig en werd de kleedkamers opgezocht om de kleren aan te gaan trekken. Uiteindelijk waren er 20 spelers aanwezig in de meest uiteenlopende kostuums. Verder was er uiteraard muziek en werd er een uur lang partijtje gespeeld met uit de boom box de klanken van enkele grootse carnavalskrakers. Het was een leuk gezicht en er werd dan ook vooral heel veel gelachen.

Na afloop van het partijtje en een lekkere warme douche was er voor iedereen nog een bakje snert of uiensoep in de kantine. We kijken terug op een zeer geslaagde training.

Bekijk meer foto’s van gisteren elders op de site in Het Fotoboek (met dank aan Saskia Folmer).

De Foto’s: