SKNWK neemt per direct afscheid van trainer Johnny van Dijke

Bron: www.pzc.nl

SKNWK heeft per direct afscheid genomen van trainer Johnny van Dijke. De spelersgroep van de Schouwse formatie heeft het vertrouwen in de oefenmeester opgezegd.

Sportredactie 01-03-23, 11:38 Bron: PZC

Zo kwam er voor Van Dijke een vroegtijdig einde aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. Hij ging in 2021 van start bij de ploeg uit Nieuwerkerk. Onder zijn hoede promoveerde SKNWK afgelopen seizoen van de vierde naar de derde klasse. Daarin heeft de club het lastig. Na 14 speelrondes staat de Schouwse formatie voorlaatste in de derde klasse B, met acht punten. Dat zijn er drie meer dan hekkensluiter ZSC’62.

Wie Van Dijke de rest van het seizoen zal vervangen bij SKNWK, is nog niet bekend. Voor komend seizoen heeft de club al wel een vervanger gevonden. Johan Sulkers, die eerder trainer was van onder meer Noad’67, Rillandia en SPS, werd deze week vastgelegd. Van Dijke zelf heeft voor komend seizoen ook al onderdak gevonden. Hij staat na de zomer aan het roer bij zaterdag-vierdeklasser Waarde, waar hij de vertrekkende Jeroen Bakx opvolgt.