Bijna alle spitsen weer terug bij ZSC’62

Bron: www.wereldregio.nl

Voor de wedstrijd tegen Den Bommel kan ZSC’62 op Robin Provoost na weer beschikken over alle spitsen.

Wel missen de Scharendijkenaren zaterdag 1 april verdediger Mark Provoost en middenvelder Michiel Provoost. Beide teams hebben de punten in de derde klasse B hard nodig om al dan niet (indirecte) degradatie te kunnen ontlopen. Poulegenoot SKNWK treft in DVV’09 een papier pittigere tegenstander dan ZSC’62. Tegen de nummer vier van de ranglijst kan de Nieuwerkerkse ploeg niet beschikken over Tim de Looze (weekend weg), David van den Broeke en Stijn Dooge (beiden geblesseerd) en Tim van der Cingel (schorsing). René Verschoor is vanwege een lichte blessure een vraagteken. Bruse Boys ontmoet in Bergen op Zoom koploper MOC’17 en doet dat zonder Rudo van den Berge, Dylan Adelaar (beiden geblesseerd) en de afwezige Marc Bij de Vaate.

Duiveland, dat vorige week in de vierde klasse B de tweede plaats kwijtraakte aan Herkingen’55, ontvangt zaterdag thuis rode lantaarndrager Stavenisse. Robbert de Bruine, Roy Quik, Joran Buijs en Jordi Wesdorp zijn nog steeds geblesseerd. Luuk Mabelis, Wesley Dalebout en Senna Steenhorst (allen geblesseerd) en Skip Reijnen (werk) zijn er voor Brouwershaven niet bij tijdens de uitwedstrijd tegen Goes. De wedstrijd Fios-WIK’57 gaat aan het viertal Rick Bevelander, Camiel Kleppe, Harmen van de Bok en Jeroen de Ruijter voorbij en Westhoek is compleet voor de wedstrijd bij SNS.

Tweedeklasser MZC’11 is nog altijd zonder de geblesseerde Jaimy Matthews en tegen koploper NSVV ontbreekt ook Kyle van Tiggelhoven vanwege vakantie.