S.K.N.W.K. dankt haar sponsoren met zeer gezellige sponsoravond

Vanavond, vrijdag 31 maart 2023, stond bij S.K.N.W.K. in het teken van een groep belangrijke mensen voor onze club, namelijk onze sponsoren. Zoals onze voorzitter Robbert v/d Zande in zijn openingsspeech ook al aangaf, is het mede door ‘jullie’ dat we het voetballen voor iedereen toegankelijk kunnen houden. Zonder de inbreng van onze sponsoren zou de contributie namelijk veel hoger zijn en zouden veel evenementen niet eens kunnen worden georganiseerd. Vandaar ook deze avond als dank !!

Tussen 18:00 uur en 18:30 uur was de inloop. Uiteindelijk was er met sponsoren, sponsorcommissie en een deel van de eerste selectie (die de avond hebben opgetreden als prima gastheren) een groep van ca. 50 personen aanwezig in onze kantine. Er was iets te drinken en ook voldoende te eten. En het was heerlijk.

Onze hoofdsponsor Vlotr gaf een bedrijfspresentatie en ook was er nog een leuke presentatie door Carel Schott (Academie voor Leefstijl, Sport en Vitaliteit (tevens is hij oud jeugdtrainer bij onze club). Ook werd er nog een sponsorcontract getekend met een nieuwe sponsor (hiervoor later meer aandacht op onze website).

Uiteindelijk werd de avond nog afgesloten met een gezellig samenzijn en wat napraten onder het genot van een drankje.

We kijken terug op een zeer geslaagd evenement. Dank aan de sponsorcommissie voor de organisatie en aan de eerste selectie voor hun inzet. Daarnaast aan alle aanwezige sponsoren en aan alle overige mensen/bedrijven die hun bijdrage hebben geleverd.