Final League: Belangrijke aandachtspunten voor deelnemende teams

Bron: www.knvb.nl

Het seizoen nadert de spannende ontknoping! Wie worden er kampioen en daarna nog de sportieve afsluiting van het seizoen: de Final League. Ben jij al begonnen met supporters verzamelen? Graag zetten we een aantal belangrijke aandachtspunten voor de Final League op een rijtje!

  • Inmiddels staan op Voetbal.nl de toernooi-indelingen en de eerste wedstrijd van elk team gepubliceerd. De overige wedstrijden worden niet in Sportlink_Club en op Voetbal.nl gepubliceerd. In de poule-benaming zie je de toernooilocatie staan. Ook als je de wedstrijd opent, zie je de locatie van het Final League-toernooi. Alle teams hebben dezelfde aanvangstijd gekregen en worden verzocht één uur voor dit genoemde tijdstip aanwezig te zijn voor omkleden, opening en warming-up.
  • Op 10 juni, de toernooidag zelf, krijg je het definitieve toernooiprogramma. Als je wilt weten hoe de opzet van jouw toernooi eruitziet, hoeveel wedstrijden je speelt of hoe lang het toernooi duurt, daarvoor hebben we een handig schema gemaakt die te vinden is via onderstaande link.

Final League: Een podium voor alle meidenFINAL LEAGUE: EEN PODIUM VOOR ALLE MEIDENKlik hier voor meer informatie.

  • Wanneer er een wedstrijd voor een team tegen ‘zichzelf’ gepland staat, betekent dit dat het team deelneemt aan een toernooi met oneven teams. Dit team is dan de eerste ronde vrij gepland.
  • Indien er in de benaming alleen Final League staat vermeld, is er helaas geen toernooilocatie voor de poule beschikbaar en is er een Final League-wedstrijd ingepland om toch een afsluiting van het seizoen te hebben: het eerste genoemde team speelt dan een thuiswedstrijd.
  • De regels en bepalingen die voor de Final League-toernooien gelden, vind je ook via deze link. Neem deze goed door zodat je niet voor verrassingen komt te staan!
  • De toernooilocatie staat in de naam van het toernooi en bij de locatie van de wedstrijd. Het ‘thuisspelende’ teams is dus niet per se de locatie!
  • Alleen voor de eerste wedstrijd dient het wedstrijdformulier ingevuld te worden in het mDWF. Voor de overige wedstrijden is dit niet benodigd.
  • Het kan zijn dat je tijdens het toernooi een kleedkamer moet delen met een ander team. Houd hier alvast rekening mee met bijvoorbeeld het meenemen van (waardevolle) spullen en het houden van de wedstrijdbespreking.
  • Teams die uitkomen in de Divisie MO17 en MO20 en Hoofdklasse MO13 en MO15 kunnen na 30 mei via Voetbal.nl zien waar zij hun Final League gaan spelen.
  • Verzamel zoveel mogelijk supporters. Gebruik de toffe Final League-video op de tune die DJ La Fuente speciaal voor de Final League heeft gemaakt om het in ieders agenda te zetten!

Succes en veel plezier met de laatste wedstrijden in de derde fase. Dan gaan we er daarna met z’n allen een fantastische eerste editie van de Final League van maken.

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van de Final League, laat het dan weten via de Wedstrijdsecretaris van jouw vereniging aan KNVB Contact.

KNVB CONTACTKlik hier voor de contactgegevens.