Morgen, dinsdag 23 mei 2023 Sponsorloop door leerlingen OBS Duiveland op Het Springer (mede voor de nieuwe speelkooi)

Binnenkort wordt er op sportpark Het Springer binnenkort gestart met de bouw van een speelkooi. Deze kooi is bedoeld voor alle kinderen van het dorp. Hier kunnen ze na schooltijd (maar ook tijdens schooltijd) gebruik van maken.

OBS Duiveland wil daarom dit jaar weer een sponsorloop organiseren voor groep 1 t/m 8 en dit keer met als mede-doel geld op halen voor de voetbalkooi bij SKNWK. Dit moet plaatsvinden morgen, dinsdag 23 mei 2023, om 13:00 uur op ons eigen sportpark Het Springer (bij zeer slecht weer wordt de sponsorloop verplaatst naar een later moment).

Alle kinderen hebben sponsorformulieren mee naar huis gekregen (velen zijn ook al rond gegaan op ons sportpark). Op dit formulier kunnen sponsors zich aanmelden voor een bedrag per rondje (maximaal 20 rondjes) of een vast, maximum bedrag. 50% van de opbrengst gaat naar de aankleding en materialen voor de nieuwe voetbalkooi en 50% gaat naar de school.

Uiteraard is tijdens de sponsorloop publiek van harte welkom om de kinderen aan te moedigen.

We zijn als club erg blij met dit prachtige initiatief van OBS Duiveland en wensen de kinderen en organisatie van deze sponsorloop heel veel plezier en succes toe !!