Met 16 aanmeldingen voor onze 10e editie van het Mini Bedrijventoernooi S.K.N.W.K. zijn we weer vol !!

Op vrijdag 2 juni 2023, wordt bij S.K.N.W.K. voor de 10e keer het Mini Bedrijventoernooi georganiseerd. Een heuse jubileumeditie dus !! Het is net als tijdens de voorgaande edities de bedoeling om om 19:00 uur starten met de wedstrijden. Omstreeks 21:00 uur zal bekend zijn welke teams de diverse poules hebben gewonnen en de bekers in ontvangst mogen nemen.

Na afloop van het toernooi is er in onze kantine en hopelijk vanwege de weersomstandigheden ook op het dakterras nog voldoende tijd voor nabespreking van het toernooi onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteraard is publiek ook van harte welkom.

Inmiddels zijn al onze sponsoren persoonlijk uitgenodigd om samen met hun medewerk(st)ers en/of familie een leuk potje voetbal te spelen tegen collega en potentiële sponsors van S.K.N.W.K. De wedstrijden worden op een half veld gespeeld, met 6 veldspelers en een doelman. De wedstrijden duren 20 minuten.

Er wordt gespeeld op 4 velden en er is plaats voor 16 teams. Inmiddels is de 16e aanmelding een feit en is ook deze editie weer vol !!

Uiteraard is publiek ook van harte welkom op sportpark ‘Het Springer’.

De deelnemende teams tot nu toe zijn:

 1. Lankor Hoveniers
 2. Trouwringen Zeeland
 3. Bouwbedrijf Quant
 4. Market Plaza I
 5. Market Plaza II
 6. De Gast Keukenmontage & Waterontharders
 7. V/d Velde/Bouwsteen
 8. Wim Voorbeijtel Transport
 9. Campina
 10. Bob’s Service
 11. Snorkel & Zwemshop.nl
 12. Van Heukelom Groep
 13. Loonbedrijf v/d Maas
 14. V&V Bouw
 15. Vencera
 16. Vakantiehuistekoop.nl