Topdag voor vier 1e selectie spelers met afscheidswedstrijd en nog zeer gezellige 3e helft

Gisteren, zaterdag 3 juni 2023, nam S.K.N.W.K. 1 afscheid van maar liefst 4 eerste selectiespelers. Remon de Jonge, René Verschoor, Robert Padmos en Stefan Vermeer hebben besloten in een lager elftal te gaan voetballen. Vandaar dat door de eerste selectie (met als grote animator van dit hele feest Peter v/d Cingel) een heuse afscheidswedstrijd werd georganiseerd.

Onze eerste selectie trad aan tegen een Dreamteam. Dit team was samengesteld met spelers waarmee de afscheidsnemers zelf nog hebben samengespeeld. Ze hadden allen een lijstje met namen opgesteld. Ook diverse oud-trainers en andere stafleden waren aanwezig. Dit samen met het aanwezige publiek en het geweldige weer zorgden voor een topdag voor deze mannen.

Omstreeks 13:00 uur verzamelden de spelers van de 1e selectie zich op sportpark Het Springer. Rond het klokje van 13:30 uur waren ook alle spelers van het zogenaamde dreamteam aanwezig. Nadat initiator Peter v/d Cingel iedereen had welkom geheten werden de tenues aangetrokken en kon worden begonnen aan een (soort van) warming-up. Uiteraard werden voorafgaande aan de wedstrijd nog de welbekende teamfoto’s gemaakt.

Zo tegen 14:30 uur werd er afgetrapt onder leiding van scheidsrechter Philip v/d Male. Er was ook bij dit duel een Pupil van de Week. Deze keer was het Kevin Schiettekatte 🙂 Uiteraard was er voor hem de welbekende bal met handtekeningen. Daarna mocht hij de aftrap nemen. Na een heerlijke zaag van de aanvoerder van het 1e mocht hij ook nog proberen te scoren. Met de hulp van o.a. doelman Daan v/d Cingel lukte dit uiteindelijk 😉

Overigens speelden de hoofdrolspelers van deze dag bij beide teams een helftje mee. Ze startten bij het 1e en één minuut voor de rust kregen ze een publiekswissel. In de tweede helft trokken ze het reservetenue aan om mee te doen bij het dreamteam. De wedstrijd was trouwens in evenwicht. Na een 2-2 ruststand, eindigde het duel in 4-4.

Hierna was het tijd voor het echte afscheid. Peter had over alle spelers nog wat te melden. Als kado namens hun medespelers van het 1e kregen ze een kaartje van een wedstrijd volgend seizoen in De Kuip van Feyenoord 1.

Hierna kon het feestje losbarsten. Door de werkelijk schitterende weersomstandigheden was dit in eerste instantie een behoorlijke lange tijd eerst beneden voor de kantine en op ons dakterras. Uiteindelijk eindigden ze in de kantine waar Party DJ Ayron nog aan het draaien was. Ook dit was super gezellig.

Al met al een schitterend feestje voor Remon, René, Robert en Stefan met een passend afscheid. Dank aan een ieder die zijn of haar steentje hier aan heeft bijgedragen !!

Bekijk elders op de site meer foto’s van deze Afscheidswedstrijd.