Tikkie Terug Deel 588 – Afsluiting seizoen 2016-2017 van S.K.N.W.K. 4 (zaterdag 10 juni 2017)

Logo Tikkie Terug

Het voetbalseizoen 2022-2023 is inmiddels echt ten einde. Nog een enkel toernooitje en dan zit het voetballen er voor een paar maanden op. Ook de periode van de afsluitingen van het seizoen. Een mooie gelegenheid voor een nieuwe editie van Tikkie Terug (deel 588). We gaan 6 jaar terug in de S.K.N.W.K.-historie toen op zaterdag 10 juni 2017 (dus vandaag exact 6 jaar geleden) S.K.N.W.K. het toenmalige voetbalseizoen 2016-2017 afsloot.

Op de website stond het volgende:

Baggerschuit sluit seizoen af met rondje op de solex, barbecue en heuse quiz ‘Bageraar van het seizoen’

Ook voor onze baggerschuit, S.K.N.W.K. 4, zit het geweldige seizoen er op. Gisteren, zaterdag 10 juni 2017, hebben ze het seizoen afgesloten met een gezellig dagje. Er werd rond 13:00 uur verzameld in de kantine. Hier vandaan werd vertrokken voor een toertje op de solex over ons prachtige eiland.

Onder schitterende weersomstandigheden werd vanaf sportpark ‘Het Springer’ via Sirjansland, Oosterland, langs de zeedijk (met een tussenstop bij Viane) naar Zierikzee.

Er werd een pitstop gemaakt bij ‘Het Hart van Kerkwerve’ voor een versnapering. Het was nog wel even wachten op Martijn, want zijn solex had deze middag wat andere plannen……

Na een paar drankjes en een snackje weer terug richting Nieuwerkerk. Hier werd inmiddels de barbecue aangeslingerd. Ondertussen onder het genot van een drankje via de social-media de unieke penaltyreeks van S.K.N.W.K. JO19-1 gevolgd in de bekerfinale.

Nu was het tijd om de buikjes te vullen met vlees, salades, stokbrood e.v.a. Dit allen op het zonovergoten dakterras onder het genot van een drankje en een muziekje.

  

Inmiddels was ook de bus vanuit Halsteren terug met de bekerwinnaars en supporters. Zij hebben beneden nog nagenoten van de geweldige prestatie en een drankje.

Voor S.K.N.W.K. 4 was het nu tijd voor de jaarlijkse quiz Baggeraar van het Seizoen. Niet voordat Sytze was voorzien van zijn ‘eigen’ shirt en voor de pas geboren Pim kregen Sytze en Tamara ook alvast een S.K.N.W.K.-shirtje.

Uiteraard was de quiz ook dit jaar weer in elkaar gezet door Kapitein Gerwi Temmink. Ook nu weer veel gelachen uiteraard. Met hier en daar wat (ver)tellingen kwamen er uieindelijk willekeurig toch nog drie finalisten uit. Wim, Elly en Connie mochten gaan bepalen wie de Baggeraar van het seizoen werd. Uiteindelijk ging deze eer naar Connie.

Nu was het nog tijd voor een afzakkertje en daarna kon iedereen moe en voldaan huiswaarts. Het was een geweldige dag. Dank aan alle deelnemers, maar zeker aan de organisatoren René, Wim en Gerry.

Nu kan de baggerschuit worden aangelegd in de haven. En dan volgend seizoen weer uitvoeren voor nieuwe avonturen !!

De Foto’s: