Tikkie Terug Deel 595 – Reünieweekendje van oud-S.K.N.W.K. 1 van juni 2007

Logo Tikkie Terug

Tot 2016 was de maand juni de maand van het reünieweekendje van Oud-S.K.N.W.K. 1. In 2003 waren ze hier mee begonnen in De Haan (België). Vanaf dat jaar ging een groepje oud eerste elftalspelers en leiders/vlaggers (met hun partners) een weekendje lang weg in Nederland of België. Sinds 2006 met Maison Napoléon te Halma Daverdisse (België) was dit één grote groepsaccommodatie. Uiteindelijk zou de editie uit 2016 de laatste blijken te zijn. Maar uiteraard hebben we dus nu inmiddels heel veel verhalen en foto’s.

In deze Tikkie Terug deel 595 een terugblik op het reünieweekendje van oud-S.K.N.W.K. 1 van al weer 16 jaar geleden (juni 2007). Op de website stond het volgende:

Reünie-weekendje S.K.N.W.K. 1

Vrijdag 16 juni as. vertrekt een groep ‘oud’ eerste elftal spelers naar Ferrieres (Belgische Ardennen) voor al weer een reünie-weekendje van S.K.N.W.K. 1. Een aantal jaren geleden zijn enkele oud-spelers hier mee begonnen en dat beviel zo goed, dat dit dus inmiddels ook al weer een traditie (aan het worden) is. Dit zijn spelers van S.K.N.W.K., die inmiddels zo’n 8 tot 10 jaar geleden met elkaar in het eerste speelden (of er op een andere manier bij betrokken waren) en toen ook elke zomer een weekendje weg gingen.

Vorig jaar zaten ze voor de eerste keer samen in één groot huis. Dit is zeer goed bevallen, vandaar dat ook deze keer is gekozen voor een villa van 20 personen.

We zullen u middels een verslag en foto’s op deze website mee laten genieten van hoe het weekendje is geweesst.

 

Reünie-weekendje ‘oud’-SKNWK 1 fantastisch

Afgelopen vrijdag, 16 juni, vertrok oud-S.K.N.W.K. 1 voor een reünie-weekendje naar de Belgische Ardennen. Daar werd vesting genomen in een oud hotel in het plaatsje Ferrieres.

Voor de tweede keer met z’n allen in één groot huis en ook nu weer zeer gezellig. Voor een volledig overzicht van het weekendje moet men de wist u datjes… in de eerst komende editie van “de Voorzet” maar lezen.

Indien je daar niet op kan wachten kan je voor een sfeer impressie terecht in het fotoboek elders op deze site waar de foto’s inmiddels geplaatst zijn.

 

De Foto’s: