Tikkie Terug Deel 596 – Teamfoto S.K.N.W.K. A1 van ca. 25 jaar terug

Logo Tikkie Terug

Als straks het nieuwe seizoen weer begint, is het natuurlijk ook weer tijd om alle teams vast te leggen op de foto. Dit is leuk voor de website, maar zeker ook voor later als we nog eens terug kijken op het betreffende seizoen. Dit geeft gelijk een mooie gelegenheid voor een nieuwe editie van ‘Tikkie Terug’, deel 596.

We gaan voor deze foto zo’n 25 jaar terug in de S.K.N.W.K.-historie (exacte datum is niet bekend). Op deze foto staat S.K.N.W.K. A1 (tegenwoordig heet dat team JO19-1). Ze ontvingen toen namens sponsor Rijschool Neele uit Ouwerkerk een nieuw tenue en dus moesten uiteraard op de foto. Bijgaande foto is overigens genomen nog voor de oude ingang van sportpark ‘Het Springer’ (dat is nog voordat de schietvereniging en ons ballenhok waren gebouwd).

Staand achter de auto v.l.n.r.: Robbert v/d Zande, Marcel Snijders, Bas Neele (sponsor), Jeroen Ruitenbeek, Paul Deurloo, Emiel Pollemans. Staand voor de auto v.l.n.r. Hans Matthijsse, Maurice Pollemans, Léon de Bruine, Léon Goedegebure, Erik v/d Berg, Huib de Valk (leider), Wouter de Jonge. Zittend v.l.n.r.: Jeffry Loos, Jos Wesdorp (trainer/coach), Hylke Kloosterziel, Sytze Stins.