Tikkie Terug Deel 600 – Bootcamp op het strand voor S.K.N.W.K. 1, 2 en JO19-1 (zaterdag 31 juli 2021)

Logo Tikkie Terug
Volgende week zaterdag, 12 augustus 2023, start de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2023-2024. Dan zal voor onze eerste selectie de eerste training op het programma staan onder leiding van de nieuwe trainer/coach Johan Sulkers. Twee jaar terug stond er tijdens de voorbereiding o.a. een bootcamp op het strand op het programma voor S.K.N.W.K. 1, 2 en JO19-1. Een mooie gelegenheid voor een nieuwe Tikkie Terug, deel 600.Op de site stond het volgende:

S.K.N.W.K. 1, 2 en JO19-1 krijgen bootcamp op het strand

Voor S.K.N.W.K. 1 en 2 en JO19-1 was het vandaag een pittige dag. Vanmorgen werd er eerst getraind op ons eigen sportpark ‘Het Springer’. Daarna volgde in de kantine nog een lunch. En vanmiddag moesten ze om 13:00 uur verzamelen op het strand in de buurt van Beachclub Perry’s. Daar stond namelijk een heerlijke bootcamp op het programma.

En het moet gezegd. Alle 25 spelers hebben zich kranig geweerd. Het was een zware middag, maar toch ook nog wel heel veel lol !!

Er werd gelopen, getijgerd, en gezwommen. Ze moesten met autobanden slepen en gewichten. Tussendoor was er tijd voor verkoeling in de zee. Ook nog wat buikspieroefeningen en wat burpees. Tot slot werd nog een wedstijdje touwtrekken gedaan. Deze bootcamp duurde zo’n 1 uur en 15 minuten.

Uiteindelijk togen ze terug richting ‘Het Springer’. Daar kon een heerlijke douche worden genomen en daarna in de kantine onder het genot van een hapje en een drankje een geslaagde dag worden afgesloten.

Hulde aan de organisatie !!

Meer informatie over de bootcamp die vanmiddag werd gegeven vind je op: https://togetherasone.nl/ en https://bootcampvictorysoldiers.nl/ en https://www.mlpt.nl/

Bekijk meer foto’s van deze bootcamp elders op de site in Het Fotoboek.